Treci la conținutul principal

Dyson

Calitate profesională, design atemporal și utilizarea celor mai noi tehnologii. Este vorba despre dispozitivele pentru păr Dyson, care creează o un styling perfect, fără a deteriora părul prin temperaturi extreme.

Povestea brandului britanic Dyson, care poartă numele fondatorului său James Dyson, își are începuturile în anul 1978. În prezent, brandul este renumit în întreaga lume, iar iconicului uscător de păr Dyson Supersonic a devenit o legendă în lumea tehnologiei pentru păr.

Cu siguranță veți găsi un produs Dyson pe placul dvs., indiferent ce tip de păr aveți. Uscătorul de păr Dyson Supersonic asigură o uscare rapidă, previne deteriorarea prin căldură ridicată și vă lasă părul perfect strălucitor. Dyson Airwrap Multistyler creează ondulații, bucle sau netezește părul în timp ce îl usucă. Placa de îndreptat părul Dyson Corrale este perfectă pentru oricine preferă o coafură perfect îndreptată și netedă. Placa ascunde în interiorul său plăci flexibile care țin firele de păr împreună pentru a reduce ruperea.

întregul text ascundeți textul