Treci la conținutul principal

Banii înapoi garantat

RETRAGEREA DIN CONTRACT FĂRĂ A PREZENTA VREUN MOTIV (RETURNAREA PRODUSELOR)

Regretați alegerea făcută? Nu vă temeți să cumpărați parfumuri și cosmetice de la noi. Vă puteți retrage din contract fără a prezenta vreun motiv, în termen de 90 de zile.

Clienții înregistrați au posibilitatea de a returna produsele direct din contul de client.

Cum procedez în cazul retragerii din contract fără a prezenta vreun motiv?

Este necesar să ne comunicați decizia dumneavoastră de a vă retrage din contract, în termen de 90 de zile de la livrarea produselor. Cel mai simplu este să ne contactați la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 031 22 94 544. 

Clienții înregistrați au posibilitatea de a returna produsele direct din contul de client. Pur și simplu selectați produsele pe care doriți să le returnați în secțiunea Comenzile mele. Puteți trimite produsele prin curier sau le puteți aduce la orice sucursală Notino din București. De asemenea, puteți urmări starea returului în contul dumneavoastră.

Puteți folosi și modelul de formular pentru retragerea din contract, pe care îl găsiți aici. Trebuie ca, fără întârziere și nu mai târziu de 14 zile de la data retragerii din contract, să returnați produsele la următoarea adresă de returnare: Expandeco - Notino, Str. Michelangelo, Nr. 25, Oradea, Jud. Bihor, Cod poștal 410431, sau să le aduceți direct la unul dintre magazinele noastre din București. Dacă, urmare a încheierii contractului, ați primit de la noi gratuit produse suplimentare („cadou”), și acest cadou trebuie returnat.

Rambursăm prețul de achiziție în termen de 14 zile de la data retragerii dumneavoastră din contract. Conform legii însă, avem dreptul să așteptăm mai întâi să returnați produsele, pentru a efectua plata. Dacă vă retrageți în primele 14 zile de la livrarea bunurilor, veți avea, de asemenea, dreptul la rambursarea costurilor de livrare corespunzătoare celui mai ieftin mod de livrare.

Când mă pot retrage din contract, fără a prezenta vreun motiv?

Ne puteți returna orice produs cumpărat în magazinul nostru. Excepție fac produsele care:

a) Au fost fabricate sau personalizate conform solicitărilor dumneavoastră (de exemplu, ambalaj gravat)

b) Nu pot fi returnate din motive de igiena (de exemplu, produsele cosmetice deschise sau alte bunuri care intră în contact direct cu pielea)

De asemenea, în cazul în care ați optat pentru ambalarea cadou sau ambalarea ecologică a produselor, nu vă puteți retrage din contract pentru serviciul de ambalare cadou sau ambalare ecologică, odată ce bunurile au fost deja ambalate, serviciul fiind deja furnizat. Vă rugăm să rețineți că ambalăm produsele dvs. imediat după plasarea comenzii.

În plus, nu vă puteți retrage dintr-un contract referitor la produse ambalate cadou, din momentul în care am ambalat deja produsele. Ne permitem să vă atragem atenția că răspundeți, conform legii, de reducerea valorii produselor, ca urmare a manipulării acestora într-o manieră diferită de cea necesară pentru a vă familiariza cu natura, cu caracteristicile și cu funcționalitatea produselor (de exemplu, dacă utilizați în continuare un parfum și după ce l-ați încercat o dată). În asemenea cazuri, vă putem rambursa doar o sumă proporțională.

Contacte

Dacă aveți orice fel de întrebări cu privire la retragerea din contract, fără a prezenta vreun motiv, contactați-ne la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 031 22 94 544.

Vreţi să ne întrebaţi ceva? Scrieţi-ne aici, vă rugăm.
După expediere, compania Notino, s.r.o. va procesa datele dumneavoastră, în scopul rezolvării cererii dumneavoastră, în baza unui interes legitim. Aveți dreptul de a vă opune. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​​