Treci la conținutul principal

Numai parfumuri originale

Cum ne permitem să vindem parfumuri originale la aceste prețuri?

 • Noi lucrăm cu marje de adaos mult mai mici. Nu ținem să facem profituri mari imediat, ci ne-am asumat misiunea de a înlesni accesul oamenilor la produse de calitate și avem o strategie pe termen lung.
 • Spre deosebire de magazinele locale fizice, nu suntem presați să ridicăm prețurile din cauza costurilor mari de chirie și întreținere (costurile de închiriere și administrare chiar şi pentru cele mai mici spații comerciale în mall-uri, centre comerciale, sau străzi principale, poate ajunge la câteva zeci de mii de euro pe lună). Afacerea online ne aduce un avantaj major, pe care ținem să-l transferăm și clienților noștri.
 • Spre deosebire de alţi comercianţi, volumul nostru anual este uriaș (de peste 1.000.000 de parfumuri vândute la nivel de reţea, de exemplu) - prin urmare noi cumpărăm în cantităţi mult mai mari de la furnizori, beneficiind de preţuri de achiziţie extrem de avantajoase.
 • Folosim tehnologii avansate de depozitare și livrare ce ne permit să reducem și mai mult exact acele costuri care influențează prețul de vânzare al unui produs.

Acestea sunt cu adevarat motivele pentru care pe Notino vei găsi parfumuri și cosmetice la prețuri cu mult mai bune decat într-o parfumerie tradițională sau decât aproape oriunde pe Internet.

Concentrația parfumurilor: terminologie

Produsele pe care cu toții le numim în mod obișnuit ,,parfum’’ sunt de fapt de mai multe feluri. Categorisirea lor se face pe baza concentrației de esență din compoziție, și astfel avem:

 • Parfumul (cu 15 până la 30% esență în compoziție – cu un miros care este deci foarte puternic și foarte persistent);
 • Apa de parfum (EDP; 8-15% esență în compoziție);
 • Apa de toaletă (EDT; 4-8% esență în compoziție) – cel mai răspândit și mai folosit produs de către majoritatea oamenilor în era în care trăim;
 • De asemenea există și o varietate de produse adiacente, care conțin o cantitate și mai mică de esență, cum ar fi gelurile de duș, aftershave-urile, deodorantele sau cremele de corp.

Cum să folosim un ,,parfum'' (indiferent de concentrație)

Acest subiect este unul foarte extins, însă iată aici, pe scurt, câteva recomandări:
 • Un parfum miroase diferit de la o persoană la alta, deci nu te încrede foarte mult în opiniile pe care le găsești atât de des pe Internet. Numai tu știi ce ți se potrivește.
 • Parfumurile miros mai puternic dacă sunt aplicate direct pe piele. Însă unele îți vor incinta și mai mult simțurile dacă le pulverizezi pe haine; atenție însă: unele parfumuri îți pot păta hainele.
 • Parfumul trebuie să-ți producă o stare de bine, nu de leșin, nu de durere de cap.
 • Este important sa fii în armonie cu parfumul ales – evită situația în care parfumul este mai puternic decât tine. Dacă ești o persoană puternică, este indicat un parfum care te scoate în evidență și care se contopește cu personalitatea ta; același parfum purtat de o persoană cu o alta personalitate va părea nefiresc.
 • Același parfum poate să miroasă diferit vara față de cum miroase iarna. Spre exemplu parfumurile cu esențe orientale nu sunt cele mai indicate iarna, însă când vremea se încălzește aceste parfumuri miros senzațional.

 Alege parfumul favorit acum!

Vreţi să ne întrebaţi ceva? Scrieţi-ne aici, vă rugăm.
După expediere, compania Notino, s.r.o. va procesa datele dumneavoastră, în scopul rezolvării cererii dumneavoastră, în baza unui interes legitim. Aveți dreptul de a vă opune. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​​