Creme de mâini

Filtru
Interval de prețuri

la

Brand
Vezi mai multe
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
 •   104
 •   18
 •   6
 •   3
 •   1
Cele mai vândute

Creme de mâini hrănitoare, protectoare și hidratante

Îngrijiți-vă mâinile, oferind pielii obosite o doză de hidratare și de vitamine. Crema de mâini protectoare va potența mecanismul de autoapărare a pielii, o va netezi și o va rafina și, în plus, va îngriji și unghiile!

De ce este bine să folosim cremă de mâini

Pielea mâinilor suferă din cauza spălării zilnice și a folosirii dezinfectanților, precum și din cauza anotimpului rece, a soarelui și a stresului.

Influențele externe, de zi cu zi, pot irita bariera pielii și, astfel, pot cauza nu doar deshidratarea pielii, crăparea și iritarea sa, ci și, în cel mai rău caz, pot apărea semne de îmbătrânire premature sau pete pigmentare.

Crema de mâini corectă poate conferi pielii hidratare, vitamine și lipide, reușind chiar și să vindece crăpăturile minuscule din stratul protector al pielii. Aplicați o cremă regeneratoare de câteva ori pe zi, mai ales după spălare sau după folosirea dezinfectantului - și mâinile uscate vor fi de domeniul trecutului.

Cum să alegem cea mai bună cremă de mâini?

În funcție de locul de aplicare:

 • Puneți o cremă de mâini, cu dozator, pe chiuvetă, pentru a o putea folosi ușor și rapid. Alegerea ideală este, de exemplu, o cremă de mâini cu uree, care va calma instantaneu pielea iritată și o va proteja împotriva influențelor externe nocive.
 • Cea mai bună cremă de mâini hidratantă, pentru poșetă sau gentuța cosmetică, este una mini, pentru călătorii. Dacă doriți să oferiți pielii, pe parcursul zilei, elasticitate și finețe, încercați o cremă de mâini pentru mâini uscate, cu conținut de vitamina E, care se absoarbe rapid în piele și nu lasă o peliculă grasă.
 • Pe noptieră trebuie să aveți mereu o cremă de mâini nutritivă, de cea mai bună calitate, care vă va îngriji mâinile în timp ce dormiți. Încercați, de exemplu, o cremă de mâini cu unt de shea, care va oferi și celor mai uscate mâini o hidratare intensă.

În funcție de tipul de piele:

 • Crema de mâini pentru cei care suferă de dermatită atopică trebuie aleasă cu grijă, de la producătorii de dermocosmetice.
 • Cei cu piele sensibilă vor beneficia de cremele de mâini naturale, cu efect calmant și cu conținut de aloe vera, de gălbenele sau de ulei de migdale.
 • Pielea mâinilor foarte uscată și crăpată trebuie îngrijită într-un mod intens, cu ajutorul unei creme regeneratoare pentru mâini, cu ulei de argan și uree. Crema de mâini pentru mâini crăpate trebuie să hrănească pielea în profunzime, să o hidrateze și să vindece crăpăturile.
 • Cremele de mâini antiîmbătrânire împiedică radicalii liberi să cauzeze îmbătrânirea prematură a pielii și apariția petelor pigmentare. De aceea, cele mai bune sunt cremele de mâini, cu conținut de acid hialuronic și de vitamina E - sau cremele de mâini, de lux, care conțin extract de melc. În plus, crema de mâini împotriva petelor pigmentare revitalizează pielea și reduce vizibilitatea petelor de bătrânețe sau a celor pigmentare.

Știați că prima impresie depinde, de foarte multe ori, de aspectul mâinilor și al unghiilor? Nu lăsați nimic la întâmplare și alegeți-vă din gama variată de produse de cea mai bună calitate pentru îngrijirea mâinilor și a unghiilor, de la notino.ro. Dacă doriți niște recomandări, articolul nostru Cele mai bune creme de mâini vă poate oferi o doză de inspirație.

Sfatul nostru: Căutați un remediu imediat pentru mâinile uscate și crăpate? Încercați un tratament intens –⁠ o mască regeneratoare, sub formă de mânuși!