Treci la conținutul principal

Vitamina E

Vitamina E sau tocoferol poate trece neobservată printre alte produse cosmetice, dar este unul dintre cei mai importanți antioxidanți care încetinesc îmbătrânirea pielii și protejează celulele împotriva deteriorării cauzate de radicalii liberi. Vitamina E uleioasă se obține în mod natural din ulei de nuci, din germeni de grâu și din fructe, dar este produsă și sintetic, în scopuri cosmetice. Ambele previn râncezirea uleiurilor, având acțiune conservantă în produsele cosmetice.

Caracteristicile vitaminei E

Vitamina e este un antioxidant puternic, care penetrează straturile individuale ale pielii, unde regenerează structurile individuale afectate și hidratează pielea din interior. I se mai spune vitamina iubirii, iar dvs. o veți iubi și pentru efectele sale miraculoase în acest sens.

 

Vitamina E pentru ten

  • Protejează membrana celulară împotriva deteriorărilor cauzate de radicalii liberi și, astfel, întârzie îmbătrânirea pielii.
  • Atenuează semnele de îmbătrânire, netezește ridurile și redă pielii fermitatea și elasticitatea.
  • Reduce vizibilitatea petelor pigmentare și are capacitatea de a remedia deteriorările cauzate de radiațiile UVB.
  • Ajută la calmarea pielii iritate și reduce deteriorarea structurii pielii, accelerând astfel regenerarea cicatricilor.
  • Ajută în caz de eczeme, de afecțiuni inflamatorii ale pielii și de psoriazis. Încetinește descuamarea pielii și favorizează circulația sângelui.

Vitamina E pentru păr

  • Hidratează și regenerează scalpul și previne formarea mătreții.
  • Conferă părului strălucire, îl netezește și facilitează pieptănarea.
  • Previne căderea excesivă a părului și îi favorizează creșterea.
  • Ameliorează calitatea părului, previne despicarea și încetinește albirea.

Produse cosmetice cu vitamina E

Vitamina E are efecte de înfrumusețare dovedite. Susține o mai bună vascularizare a pielii, redându-i vitalitatea și sănătatea. Corpul nu este capabil să o producă singur, aportul de vitamină E putând fi sub forma unei alimentații de calitate, dar și a produselor cosmetice.

Crema facială sau serul cu vitamina E pot fi aplicate dimineața și seara, pentru a reda tenului suplețea și a reduce riscul ridurilor adânci. În plus, vitamina E previne formarea melaninei în exces, reducând astfel cearcănele.

Cremele de corp cu vitamina E sunt foarte eficiente în combaterea vergeturilor, deoarece vitamina penetrează straturile pielii și repară fisurile fibrelor elastice, generatoare de vergeturi. Vitamina E contribuie la reglarea funcției glandelor sebacee, pentru o piele perfect catifelată și hidratată.

Dacă vă luptați cu o piele uscată, încercați uleiul cu vitamina E; efectele sale devin vizibile după câteva săptămâni, iar pielea va fi protejată timp îndelungat.

Simțiți forța tratamentelor cu vitamina E pe propria piele. Efectele sale de rejuvenare nu se lasă mult așteptate, iar pielea dvs. va fi din nou fermă și sănătoasă. La notino.ro găsiți o gamă largă de produse de îngrijire și de cosmetice pentru păr, cu vitamina E, așa că bucurați-vă de efectele lor benefice chiar astăzi!

întregul text ascundeți textul