Treci la conținutul principal

Niacinamida

Redați tenului dvs. farmecul pierdut cu ajutorul "vitaminei de frumusețe"! Niacinamida este un tip de vitamina B3, care se găsește de regulă în carne, cereale, pește, nuci, ouă, fructe și legume. Asemenea acidului hialuronic, retinolului și vitaminei C, este considerată un ingredient foarte prețios în produsele cosmetice, iar dacă suferiți de coșuri, acnee și riduri sau pete pigmentare, cu siguranță nu ar trebui să vă lipsească produsele cosmetice cu niacinamidă!

Caracteristicile niacinamidei

Niacinamida are o poziție importantă în industria cosmetică pentru efectele sale de înfrumusețare a tenului. Aceasta pătrunde adânc în piele, unde combate semnele de îmbătrânire, ridurile, petele pigmentare și acneea. Descoperiți și alte efecte ale niacinamidei asupra tenului!

 

efectele niacinamidei asupra tenului

  • Favorizează regenerarea pielii.
  • Favorizează producția de colagen.
  • Contribuie la micșorarea porilor dilatați.
  • Redă tenului hidratarea.
  • Susține funcția barierei protectoare cutanate.
  • Ajută la calmarea tenului și ameliorează roșeața.
  • Reduce vizibilitatea petelor pigmentare și previne formarea lor.
  • Ajută la combaterea acneei și a imperfecțiunilor tenului.

Niacinamida în produsele cosmetice

Răsfățați-vă tenul cu o bombă de vitamine și includeți în îngrijirea zilnică produse cosmetice cu niacinamidă, care sunt potrivite și pentru tenul sensibil.

Tonicul cu niacinamidă și serul cu niacinamidă sunt ideale pentru tratamentul zilnic al tenului care suferă de coșuri și pori dilatați, contribuind în același timp la uniformizarea nuanței tenului și la matifierea pielii.

Crema hidratantă cu niacinamidă ajută la regenerarea tenului, scapă de primele semne ale îmbătrânirii și de petele pigmentare și redă prospețimea și luminozitatea. O dată pe săptămână, vă recomandăm să aplicați masca facială cu niacinamidă, care îngrijește intensiv tenul supus stresului, schimbărilor hormonale și influențelor externe, cum ar fi soarele sau gerul, alimentația nepotrivită și impuritățile din mediu.

Vor găsi produsele potrivite și iubitorii de cosmetice decorative, deoarece unele creme nuanțatoare și fonduri de ten sunt îmbogățite cu niacinamidă pentru proprietățile sale nutritive miraculoase.

Transformați-vă ritualul zilnic de beauty într-o sărbătoare a tenului perfect și răsfățați-vă pielea cu o cremă hrănitoare cu niacinamidă, o mască de față regeneratoare sau un serum cu niacinamidă împotriva coșurilor și a punctelor negre! Dacă suferiți de acnee, încercați și produsele cu acid salicilic sau produsele cosmetice tea tree, îmbătrânirea tenului și primele riduri pot fi tratate ușor cu produse cosmetice cu extract de melc!

întregul text ascundeți textul