Catrice HD Liquid Coverage

make up

32×
Catrice HD Liquid Coverage make up
Catrice HD Liquid Coverage make up
culoare 020 Rose Beige
33RON

Cod: CTE1485 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 28.06.2019
Ridicare personală
vineri 28.06.2019
Catrice HD Liquid Coverage
culoare 020 Rose Beige | 33RON

Descrierea produsului Catrice HD Liquid Coverage

Fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage se contopește instantaneu cu tenul, creând efectul de a doua piele. Acoperă perfect fără a încărca tenul, are efect de matifiere, iar tenul este frumos, pregătit pentru luminile reflectorului.

Caracteristici:

  • asigură un aspect perfect până la 24 de ore
  • are o opacitate ridicată, cu efect natural
  • are efect matifiant și camuflează imperfecțiunile tenului
  • textura lejeră, extra fluidă, nu încarcă tenul
  • potrivit pentru vegani

Mod de aplicare:
Se aplică folosind pensula, buretele aplicator sau degetele, pe față, pe gât și pe decolteu, și se estompează. Agitați înainte de utilizare.

Caracteristici

Consistență
fond de ten lichid
După tipul de acoperire
Ridicată
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Rezistent la apă
rezistent la apa
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Catrice

Cosmetica decorativă Catrice încântă orice femeie căreia îi place să se fardeze. Produse de prim rang, ambalaje luxoase şi preţuri atractive – aceasta este Catrice, cosmetica inspirată de actualele trenduri mondiale în machiaj! Datorită paletei largi de culori, puteţi crea cu mare uşurinţă un machiaj în stil extravagant sau clasic. Filozofia brand-ului Catrice este de a prezenta efervescenţă, diversitate şi varietate, accesibile oricărei femei!
Brand-ul Catrice este îndrăgit şi pentru ediţiile sale limitate exclusive, create conform tendinţelor prezentate la defilările de modă. Datorită acestora, alături de Catrice puteţi descoperi şi încerca mereu ceva nou!
Toate produsele Catrice sunt compuse din ingrediente de o calitate excepţională, îmbunătăţite constant. Cosmetica decorativa Catrice este controlată regulat şi aprobată dermatologic. Produsele nu sunt testate pe animale, lucru valabil nu doar pentru produsele individuale, dar şi pentru fiecare materie primă utilizată.