Aromaterapia

Cele mai vândute

Relaxați-vă și lăsați parfumul să vă transporte în altă lume - și buna dispoziție revine. Încercați aromaterapia cu efecte calmante și vindecătoare! Parfumul unui difuzor aromaterapie acționează benefic asupra stării psihice și fizice și vă poate înviora sau liniști, după o zi lungă și grea. În plus, parfumul potrivit acționează preventiv, favorizând o bună stare de sănătate.

Arome populare utilizate în aromaterapie

Fiecare aromă are efectul său specific. Alegeți-o pe cea care simțiți că vi se potrivește, o aromă care gonește tristețea și parfumează întreaga încăpere. Alegeți o lumânare parfumată, un difuzor de arome, un ulei esențial, ceară pentru difuzorul de arome sau o lampă aromaterapie electrică și bucurați-vă de o binemeritată relaxare!

  • Lavandă - calmează, este eficientă contra migrenei și a insomniei
  • Lămâie - înveselește, înlătură oboseala și sporește creativitatea
  • Trandafiri - promovează circulația sanguină, calmează migrenele, alungă depresia și are, în plus, o acțiune afrodiziacă
  • Mandarina - eliberează tensiunea și alungă tristețea
  • Menta - înviorează și favorizează activitatea creierului

Doriți să savurați la maxim confortul aromaterapiei? Creați un mediu ideal pentru relaxare. Un aparat pentru aromaterapie este, în sine, o decorație minunată, dar nu uitați de celelalte accesorii, cum ar fi o piramidă de perne moi sau cartea preferată.