Treci la conținutul principal

Sol de Janeiro

Sol de Janeiro

Ar trebui să îl iubiți și să fiți mândri de el. Oare despre ce este vorba? Desigur că despre corpul nostru, mai bine zis despre interpretarea acestuia în cultura braziliană. Brandul american Sol de Janeiro a fost inspirat de atitudinea pozitivă a brazilienilor față de corpul lor. Aceștia celebrează totul în mod unic și plin de bucurie. Produsele cosmetice Sol de Janeiro reprezintă frumusețea braziliană, fără nicio regulă sau șabloane. Parfumurile și produsele acestui brand pentru îngrijirea corpului, a tenului și a părului vă iubesc pe dvs., iubesc corpul dvs. și, totodată, vă vor face și pe dvs. să le îndrăgiți.

 

Brandul Sol de Janeiro a văzut lumina zilei în anul 2015 – Heela Yang, fondatoarea acestuia, împreună cu directorul de creație, Marc Capra, au transpus filozofia brandului Sol de Janeiro din cuvinte în produse cosmetice. Primul produs al acestui brand, crema Sol de Janeiro Bum Bum, materializează dragostea pentru propriul corp, indiferent de aspect, dorința de a îl îngriji și de a arăta tuturor atuurile acestuia. Chiar dacă se poate folosi pe întregul corp, această cremă fost inspirată de o parte concretă a corpului. Nu este greu de ghicit – este vorba despre fese, iubite și adorate în Brazilia, iar brazilieni știu foarte bine cum să și-le îngrijească. Cum ar fi să vă îngrijiți, cu această cremă rafinată și parfumată, întregul corp?

Descoperiți și dvs. brandul Sol de Janeiro, care vă va transporta în însorita Brazilie și va trezi în dvs. o senzație de vară nesfârșită. Nu ratați crema emblematică, Brazilian Bum Bum Body Butter, sau colecția de parfumuri Sol de Janeiro Brazilian Crush. După opinia fondatorilor acestui brand, este important ca produsele să trezească toate simțurile, deoarece astfel funcționează și frumusețea braziliană. Parfumul Sol de Janeiro  reprezintă ceva senzual și plin de bucurie, materializând cuvântul folosit des de brazilieni „cheirosa“, adică delicios și parfumat. Astfel, Sol de Janeiro Cheirosa 71 este un alt produs grozav. Nu putem să nu menționăm și crema pentru corp Coco Cabana Cream Sol de Janeiro, care va hidrata și cea mai uscată piele.

întregul text ascundeți textul