Pastă de dinți pentru albire

Cele mai vândute

Alegeți-vă o pastă de dinți pentru albirea dinților și bucurați-vă de un zâmbet strălucitor

Căutați un mod delicat de a albi dinții acasă? Sau poate vă este frică să mergeți la dentist? Orice motiv ați avea, pasta de dinți cu efect de albire va avea rezultate nemaipomenite, încă de la primele utilizări.

Cum funcționează pasta de dinți pentru albirea dinților?

Misiunea principală a pastei de dinți pentru albirea dinților este să reducă petele de cafea, de ceai și de mâncare, de pe smalțul dinților. Astfel, dinții își recăpătă culoarea lor albă naturală.

Pastele de dinți cu efect de albire funcționează pe două principii: unul fizic și unul chimic. Primul tip de pastă de dinți conține o cantitate mai mare de substanțe abrazive, mai bine spus, particule mici, care șlefuiesc mecanic suprafața dinților.

Pastele de dinți cu efect de albire pe bază chimică conțin peroxid, care îndepărtează petele colorate din însăși structura dinților.

Pastă de dinți neagră, cu efect de albire

Doriți să vă albiți dinții într-un mod cât mai natural? Încercați albirea dinților cu cărbuni activi! Această pastă de dinți neagră, cu efect de albire a devenit un adevărat hit în ultimii ani, iar noi vă garantăm că aceasta vă va aduce rezultate bune și dvs. Culoarea sa neagră se datorează cărbunilor activi, care sunt conținuți în pastă și care vor îndepărta petele și placa dentobacteriană de pe suprafața dinților, într-un mod deosebit de natural și de delicat.

SFAT: În afară de pasta de dinți neagră, sunt preferate și pudrele pentru albire, care vor reda albul natural și strălucitor al dinților dvs. Pudra pentru albire funcționează la fel ca și pasta. Singura diferență este că dinții sunt curățați direct de ingredientele sub formă de pudră.

Cât timp durează albirea dinților cu pastă?

Nici cea mai bună pastă pentru albirea dinților nu are aceleași efecte ca albirea dinților la dentist. Depinde mereu de pasta exactă, de ingredientele sale și de puterea efectului de albire.

Dacă vreți să vă albiți dinții cu una sau două nuanțe, atunci alegerea perfectă este folosirea pastei de dinți pentru albirea dinților. Rezultatele vor fi vizibile în câteva săptămâni sau luni.

Zâmbiți! La noi veți găsi o gamă variată de paste de dinți pentru albire, de la branduri iubite de mulți, cum ar fi Swissdent, Curaprox, Opalescence sau Oral B.