OpalescenceWhitening Sensitivity Relief pasta de dinti cu efect innalbitor pentru dinti sensibili

9×
Opalescence Whitening Sensitivity Relief pasta de dinti cu efect innalbitor pentru dinti sensibili
Opalescence Whitening Sensitivity Relief pasta de dinti cu efect innalbitor pentru dinti sensibili
100 ml
51RON

51,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: OPA0008 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 21.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Opalescence Whitening Sensitivity Relief
Caracteristici

Aveți dinți sensibili și, de aceea, evitați albirea lor? Pasta de dinți cu efect de albire pentru dinți sensibili Opalescence Whitening Sensitivity Relief a fost creată de medicii stomatologi special pentru dvs. Formula cu 3 uleiuri esențiale înlătură petele și albește dinții cu două nuanțe, după o lună de utilizare.

În plus, este suficient de delicată pentru curățarea zilnică, fiind îmbogățită cu azotat de potasiu concentrat, pentru eliminarea disconfortului dinților sensibili la alimentele reci, fierbinți, acre sau dulci. Datorită succeselor sale în albirea dinților, pasta a câștigat premiul Townie Choice de opt ori.

Caracteristici:

  • înlătură petele de la suprafața dinților și îi înălbește cu până la 2 nuanțe, după o lună de utilizare
  • atenuează durerile dinților sensibili
  • aromă plăcută, de mentă, pentru o respirație proaspătă pe termen lung
  • utilizare sigură, concepută pentru folosirea zilnică

Ingrediente:

  • azotat de potasiu - reduce sensibilitatea dinților
  • fluorură de sodiu - întărește smalțul dentar
  • xilitol

Mod de utilizare:
Destinat adulților și copiilor de la vârsta de 12 ani. Aplicați o bandă de pastă de cel puțin 2,5 cm pe o periuță de dinți moale. Curățați dinții cu mișcări circulare, cel puțin 1 minut, de 2× pe zi (dimineața și seara).

Caracteristici

Efect
albire

Despre brand Opalescence

Brandul american Opalescence este considerat lider în domeniul albirii dinților. Există de peste 25 de ani și, în acest timp, și-a câștigat un renume bun, atât printre profesioniști, cât și printre consumatori. Gelurile de albire profesionale Opalescence sunt disponibile cu mai multe arome delicioase. Se deosebesc și prin concentrațiile diferite ale peroxidului de hidrogen sau ale peroxidului de carbamidă. Toate au însă în comun faptul că, pentru a le achiziționa, este necesară o vizită la medicul stomatolog.

În oferta brandului Opalescence veți găsi însă și produse de igienă dentară disponibile în magazinele obișnuite. De exemplu, pastă de dinți, periuțe de dinți și scobitori care prezintă un echilibru perfect între flexibilitate și rigiditate.

Produsele Opalescence sunt caracterizate printr-un nivel înalt al eficienței și al siguranței. Cu ajutorul lor vă puteți împlini cu ușurință visul de a avea un zâmbet frumos și sănătos, cu adevărat de neprețuit. Brandul Opalescence va atrage pe oricine aspiră la fața unui star de la Hollywood, suferă de o sensibilitate crescută a dinților și ține la calitatea produselor pe care le folosește.

Rating Opalescence Whitening Sensitivity Relief9