Difuzorul cu ultrasunete

Difuzoare de aromă
Ai ales
  • Cu ultrasunete
Filtru
Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   1

Un accesoriu modern, care vă parfumează căminul și ridică aspectul interiorului la un nivel mult superior. Difuzorul cu ultrasunete înviorează și purifică aerul din încăpere, evocând o atmosferă plăcută, cu uleiuri parfumate sau esențiale exact pe gustul dvs.! Alegeți-vă de la notino.ro un difuzor cu ultrasunete THD, Bloomy Lotus sau Mr & Mrs Fragrance și bucurați-vă de aromele dvs. preferate.

Avantajele unui difuzor de aromă cu ultrasunete

  • Parfumează încăperea.
  • Decorează interiorul.
  • Umidifică aerul.

Cum funcționează un difuzor de aromă cu ultrasunete?

Spre deosebire de difuzoarele de aromă clasice, cel sonic funcționează pe principiul transformării apei într-un abur fin, folosind undele ultrasonice. Umidifică aerul și, datorită uleiului esențial, parfumează întreaga încăpere. Uleiurile esențiale leagă radicalii liberi, ajutând astfel și la purificarea aerului. Unele difuzoare cu ultrasunete stimulează și celelalte simțuri, prin terapia cu lumină difuză sau redau muzica preferată.

Difuzorul de aromă cu ultrasunete este deosebit de silențios, de aceea este potrivit nu numai pentru camera de zi sau dormitor, ci și în birouri, saloane de masaj și studiouri de yoga.

Bucurați-vă de confort, de o atmosferă plăcută și de o încăpere parfumată, datorită unui difuzor cu design luxos, care decorează cu stil orice interior – unele sunt elegante și ușor formale, dar cele cu modele de animăluțe sunt potrivite și în camera copiilor.