Periuță de dinți electrică pentru copii

Cele mai vândute

Periuțe de dinți sonice pentru copii

Vă întrebați cum să vă obișnuiți copiii să se spele pe dinți în fiecare zi? Dăruiți-le o periuță de dinți electrică pentru copii, cu personaje din desenele animate preferate, cu care igiena orală de zi cu zi va fi nemaipomenit de ușoară! Spălatul pe dinți niciodată nu a fost mai distractiv.

Beneficiile periuțelor de dinți electrice pentru copii

  • Periajul dentar, cu ajutorul unei periuțe de dinți electrice, este mult mai eficient. Aceste periuțe pot produce până la 48.000 de oscilații pe minut, ceea ce reprezintă de până la 6× mai mult față de periuțele de dinți obișnuite.
  • Aceste periuțe sunt mai mici și, de aceea, se țin mai bine în mâna copilului. În plus, le puteți găsi în multe versiuni, cu diferite personaje din desenele animate, ceea ce va pune, cu siguranță, un zâmbet pe buzele micuțului dvs.
  • Periuțele de dinți cu bluetooth asigură un periaj mai eficient și, de asemenea, copiii vor putea să asculte o poveste în timpul periajului de dimineața sau de seara.
  • Cronometrul periuței de dinți va anunța copilul atunci când s-a spălat suficient pe dinți.
  • Comparativ cu periuța de dinți clasică, copiii care folosesc periuțele de dinți electrice sunt mai motivați. Aceasta deoarece spălatul pe dinți devine mai ușor și mai distractiv.
  • La notino.ro veți găsi și capete de schimb, ceea ce înseamnă că, cu o singură periuță de dinți pentru copii, se pot spăla toți frații. Ajunge doar să schimbați capul periuței.

Periuță de dinți pentru copii: clasică, rotativă sau sonică - care este cea mai bună alegere?

Încă nu ați ales între o periuță de dinți pentru copii manuală, oscilatoare sau, poate, sonică? Haideți să aruncăm o privire mai atentă la fiecare tip de periuță:

  • Capul periuței de dinți rotative pentru copii, se învârte și, astfel, îndepărtează, într-un mod eficient, orice impuritate și orice urmă de placă dentobacteriană și de pete de pe suprafața dinților.
  • Periuța de dinți sonică pentru copii nu se învârte, capul se mișcă doar dintr-o parte în alta și șterge impuritățile. Prin mișcările sale, periuța de dinți mobilizează moleculele de apă, care, împreună cu pasta de dinți, creează o spumă. Aceasta îndepărtează apoi placa dentobacteriană și din locurile greu accesibile. Comparativ cu periuța de dinți rotativă, aceasta este potrivită și pentru dinți și gingii sensibile.
  • Periuța de dinți manuală pentru copii este cea mai ieftină, dar și alternativa cea mai puțin eficientă. Aceasta este ideală pentru călătorii și pentru a o alterna cu periuța de dinți electrică pentru copii.

Nu subestimați igiena orală nici atunci când este vorba de dvs., nici când este vorba de copiii dvs. – periuțele de dinți electrice pentru copii, de la Philips sau de la Oral B, vor fi o mână de ajutor în a vă atinge scopul de a avea dinți perfect curați, fără niciun semn de tartru.