9 motive să alegeți Notino

 


1. Cea mai variată selecție de produse:
Peste 55.000 de produse în stoc de la 1.150 de branduri

 Aici găsiți cea mai variată selecție de parfumuri și produse cosmetice întotdeauna la prețuri grozave. Puteți alege dintre 55.000 de produse de la 1.150 de branduri globale și locale, dar nu doar parfumuri, ci și produse pentru ten, păr și corp, parfumuri pentru casă sau accesorii pentru machiaj.

 


2. Mereu prețuri minunate atât online cât și în magazine

 Politica noastră: Același magazin, același produs, același preț ca și online. Indiferent dacă este vorba despre produse de uz zilnic sau produse de lux, vă vom oferi mereu prețuri imbatabile pe site-ul nostru cât și în magazinele noastre fizice.

3. Magazine: Abordare personală și tehnologie în materie de servicii de beauty

Fiecare vizită în magazinele noastre este o sărbătoare a frumuseții și a stilului. Descoperiți și voi - aici sunt 3 motive pentru care merită să ne vizitați!

  • Inspirație și consiliere: Consultanții de beauty, amabili și foarte bine pregătiți, vor fi bucuroși să vă recomande cele mai potrivite produse pentru dvs.
  • Combinați utilul cu plăcutul: Pe lângă oportunitatea de a testa sute de parfumuri și produse cosmetice, magazinele noastre sunt și puncte de ridicare pentru comenzile plasate online.
  • Tehnologie în materie de servicii de beauty: Împreună vom identifica nuanța perfectă de fond de ten cu aparatul Shade Finder sau tipul de piele cu ajutorul aparatului Youth Finder – apoi vă vom recomanda exact produsele de care aveți nevoie.

 


4. Livrare gratuită la sute de produse

 Constant vom alege produse care, indiferent de preț, vor beneficia de livrare gratuită direct la adresă - doar urmăriți atent ofertele noastre. De asemenea, la magazinele noastre, livrarea este gratuită pentru comenzile de peste 125 RON, iar dacă alegeți livrarea la un punct de ridicare partener taxa este de doar 8 RON.

 


5. Politica de retur în 90 de zile

 Nu ați ales cadoul potrivit sau ați apăsat butonul greșit? Nici o problemă - doar trimiteți produsele nefolosite înapoi iar noi vă vom restitui suma integral.

Pentru mai multe detalii despre politica noastră de retur, nu ezitați să ne contactați prin e-mail la info@notino.ro sau la telefon 031 22 94 544. Dacă aveți nevoie, vă putem ajuta noi să alegeți cadoul perfect.


6. Aveți nevoie de informații sau sfaturi? Suntem aici pentru dvs.!

Suntem disponibili:

  • De Luni până Vineri între orele 08:00 - 18:00
  • Sâmbătă între orele 10:00 - 18:00

 

7. Gravură pe produse: oferiți un cadou cu mesaj personal

 Alegeți gravarea cu laser pe sticluța de parfum sau pe ambalajele de produse cosmetice (scrieți textul dorit direct pe pagina produsului înainte de a comanda). Poate fi un mesaj de dragoste, o dată semnificativă sau chiar inițialele numelui. Ceea ce este sigur este că cadoul dvs. va fi cu adevărat personal. Și asta nu este de uitat.

Mai multe informații despre gravură și produsele potrivite găsiți aici.

 


8. Ambalare cadou de lux

Pentru ca fiecare cadou să pară luxos înainte de despachetare (da, prima impresie este cea mai importantă), vom fi încântați să vă ambalăm produsele selectate într-o cutie cadou elegantă la alegere. Puteți apoi să predați pachetul personal sau îl putem livra noi pentru dvs.

Mai multe informații despre serviciul de ambalare cadou găsiți aici.

 9. Urmăriți promoțiile, ofertele și sfaturile noastre despre cum să fiți (chiar) și mai frumoși

 Vom fi încântați să vă ajutăm cu frumusețea și stilul și să vă împărtășim sfaturile noastre. Oferim în mod regulat fanilor și clienților noștri idei, videoclipuri, tutoriale și articole cu privire la modul de utilizare corectă a produselor și cum să-și construiască propriul stil și aspect unic.

Alăturați-vă și voi!

  • Abonați-vă la newsletter-ul nostru (adăugați adresa de email în câmpul de mai jos) și nu veți rata niciodată reducerile, ofertele și noutățile noastre.
  • Alăturați-vă paginii de Facebook (și câștigați premii frumoase)
  • Inspirați-vă de pe pagina de Instagram
  • Urmăriți blogul nostru unde veți găsi sfaturi utile despre frumusețe și stil