La noi cumpărăturile sunt o reală plăcere

Magazine fizice cu prețuri la fel ca pe internet

Conectăm lumea cumpărăturilor online cu o experiență personală trăită în magazinele noastre fizice pline de frumusețe, și aducem beneficiile ambelor. Puteți comanda online sau să veniți să încercați parfumuri și produse cosmetice personal la magazin, și să cumpărați la aceleași prețuri ca de pe internet. Puteți, de asemenea, să vă ridicați comanda plasată online chiar de la unul dintre magazinele noastre.

La cumpărăturile de peste 250 RON, transportul este gratuit

Este suficient să alegeți produse în valoare de 250 RON pentru a beneficia de transport GRATUIT.

90 de zile pentru a rambursa comanda dumneavoastră

La noi, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alegerea parfumurilor și a produselor cosmetice. Dacă produsele nu vi se potrivesc și doriți să le returnați, vă rugăm să ne trimiteți înapoi produsele nefolosite și vă vom rambursa prețul produselor returnate.

Suntem la dispoziția dvs. în fiecare zi

Nu știți ce produse să alegeți, aveți nevoie de un sfat sau de o informație? Nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru dvs. zilnic, de luni până duminică. Ne puteți trimite un e-mail, ne puteți scrie pe chat sau ne puteți suna.

55.000 de produse de la 1.150 de branduri, în stoc

Avem cea mai largă selecție de parfumuri și de cosmetice, de pe Internet. Peste 55.000 de produse de la 1.150 de branduri. O gamă completă de parfumuri, de produse pentru îngrijirea pielii, de produse pentru îngrijirea părului, de machiaj, de produse dermo-cosmetice și multe altele, din Europa și din toată lumea. Și, cel mai important, stocul se află în propriile noastre depozite, deci putem expedia comenzile fără întârziere.

Doar produse autentice

În parfumeria noastră on-line, puteți găsi doar produse autentice, de cea mai fină calitate. În cadrul procesului de achiziționare, colaborăm numai cu distribuitori din Europa și din Statele Unite ale Americii.

Ne place să vă inspirăm

Avem pentru dvs. o mulțime de articole interesante din lumea frumuseții și ghiduri pentru utilizarea produselor, ca să vă creați un stil și un look propriu. Și, fiindcă ne plac jocurile, vă puteți juca cu noi și puteți câștiga premii fantastice. Este suficient să ne urmăriți pe Facebook.

Lucrăm cu entuziasm

Pur și simplu, adorăm parfumurile și cosmeticele. Ne place să le încercăm, să urmărim tendințele și să fim la curent cu ultimele noutăți. Bineînțeles că vă puteți bucura de consultanță profesionistă din partea noastră.