Treci la conținutul principal

Baobab

Baobab

Lumânările parfumate și difuzoarele brandului belgian Baobab se inspiră din viața sălbatică, călătoriile și amintirile din locuri îndepărtate din Africa. Nu numai combinațiile noi de parfumuri, ci și designul frumos vă vor încânta simțurile, vă vor decora interiorul și vor crea o atmosferă relaxantă.

 

Brandul Baobab a fost fondat în anul 2002 în peisajul fermecător al Tanzaniei africane. Încă de la început, la baza producției de lumânări și difuzoare au stat cei mai buni meșteri europeni și materiale atent selecționate. Ceara din Germania este turnată manual strat cu strat, borcănelele de sticlă sunt suflate de maeștri sticlari din Polonia, recipientele din ceramică sunt realizate manual în Portugalia, etichetele din piele de pe lumânările împletite provin din Italia, fitilurile sunt fabricate din bumbac egiptean, iar parfumurile sunt create de cei mai buni parfumieri din Grasse, centrul istoric al parfumeriei. Întregul design și ambalajul lumânărilor se realizează apoi în Belgia, țară cunoscută pentru creativitatea și eleganța sa în domeniul artelor.

Fiecare difuzor sau lumânare Baobab este o piesă de artă originală, realizată manual și va aduce propriul său farmec unic Baobab în casa dvs. Lumânările Baobab Collection vă vor ajuta să descoperiți nu numai peisajul vibrant al Africii, ci și alte părți ale lumii. Colecția Baobab Pearls, de exemplu, este inspirată de frumusețea pietrelor prețioase din Pacific. Datorită celorlalte colecții, vă puteți transporta mintea spre alte destinații, de la piramidele din Egipt, la granițele Chinei și până la stepele Rusiei. Difuzoarele Baobab vă vor cuceri și prin rezistența și posibilitatea de reîncărcare a lor.

întregul text ascundeți textul