BaobabAll Seasons White Rhino aroma difuzor cu rezervã

Baobab All Seasons White Rhino aroma difuzor cu rezervã
Baobab All Seasons White Rhino aroma difuzor cu rezervã
500 ml

Cod: BAO0066 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Baobab All Seasons White Rhino
Compoziție

Invocați, ca printr-o baghetă magică, atmosfera inconfundabilă, plină de căldură și de mistere a tărâmurilor îndepărtatului Orient. Difuzorul de aromă, cu rezervă, Baobab All Seasons White Rhino, parfumează spațiul cu un amestec delicat, de santal dulce, cu vetiver lemnos și tonuri picante. Parfumul puternic și masculin vă farmecă simțurile. Recipientul, cu design elegant și silueta gravată a unui baobab, aduce întreaga experiență la perfecțiune.

Caracteristici:

  • un parfum dulce, lemnos picant
  • combinația de esențe aromate și bețișoare parfumează frumos interiorul
  • accesoriu de interior elegant, din sticlă gri irizată
  • caracter decorativ – recipient curbat, cu capac negru și model gravat

Compoziția parfumului:
Inspirat de regnul animal, parfumul difuzorului Baobab este absolut fermecător. Umple spațiul cu aroma inconfundabilă a lemnului de santal, cu un caracterul său tipic curat, picant și dulce. Senzația plăcută, oferită de lemnul de santal, este completată perfect de vetiver. Vetiverul este foarte apreciat pentru tonurile sale pământii, dulci și fumurii. Totul este accentuat armonios de tonurile picante.

Mod de utilizare:
Deschideți rezerva difuzorului Baobab All Seasons White Rhino, introduceți toate bețișoarele și lăsați parfumul să se dezvolte. Pentru un nou val de aromă, întoarceți bețișoarele.

Sfat Notino:
Pe lângă difuzor, există și un alt mod de a vă bucura de îmbătătoarea aromă White Rhino. Lumânarea parfumată Baobab All Seasons White Rhino completează atmosfera cu pâlpâirea unei flăcări.

Compoziție

Compozitie
lemn de santal, vetiver
Categoria parfumurilor de interior
lemnoase
Tipuri de difuzoare de aromă
metal

Rating Baobab All Seasons White Rhino