Cele mai vândute parfumuri

Cele mai vândute

Selectați un parfum nou, pe baza celor mai populare parfumuri testate de clienții noștri. Am întocmit pentru dvs. o listă cu cele mai vândute parfumuri pentru femei și bărbați, care vă va facilita alegerea. Fie că sunteți în căutarea unui nou preferat, fie că alegeți un cadou pentru cei dragi, din lista noastră de parfumuri de top aveți de unde alege.

Lancôme, Burberry, Lanvin, Dolce & Gabbana, Lacoste, Karl Lagerfeld sau Dior – sunt doar câteva dintre numele răsunătoare, din spatele celor mai bine vândute parfumuri din lume. Ce brand veți alege?

Cele mai populare parfumuri pentru femei

Cele mai vândute parfumuri pentru femei sunt dominate de arome florale, de fructe și orientale. Plonjați în arome de iasomie, de flori de portocal, de orhidee, de pere zemoase, de vanilie și de lemn prețios. În opinia clientelor noastre, cele mai bune parfumuri pentru femei sunt:

Cele mai populare parfumuri pentru bărbați

Printre cele mai populare parfumuri pentru bărbați găsiți parfumuri aromatice, fougère, picante și lemnoase. Lăsați-vă atras de acordurile de salvie, de lemn de cedru, de bergamotă proaspătă sau de vetiver masculin. Trioul celor mai vândute parfumuri pentru bărbați este format din:

Găsiți-vă și dvs. parfumul preferat. Alegeți-vă cel mai bun parfum, de la notino.ro.

Sfatul nostru: Citiți care sunt cele mai bune parfumuri 2020!