Lalique Encre Noire Eau de Toilette pentru bărbați

378×
Lalique Encre Noire Eau de Toilette pentru bărbați
Lalique Encre Noire Eau de Toilette pentru bărbați
Economisiți
439RON

Economisiți 78%
100 ml
95RON

95,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LAL0017 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Lalique Encre Noire
Compoziție

Virilitate sofisticată, mister și clasicism, într-un concept modern. Acestea nu sunt singurele impresii lăsate de apa de toaletă pentru bărbați Lalique Encre Noire. Compoziția în sine reprezintă o odă închinată lemnului și, în același timp, un parfum fascinant pentru bărbații adevărați.

  • un parfum lemnos aromatic
  • potrivit pentru seară, dar iarna se poate folosi și ziua
  • creatoarea parfumului este Nathalie Lorson

Compoziția parfumului
Primele impresii ale compoziției lemnoase aparțin acordurilor proaspete de chiparos, peste care vetiverul aruncă o umbră de mister. Vetiverul haitian și vetiverul de Bourbon, cu tonurile lor calde, înfloresc în inima acestei compoziții parfumate, înainte de a lăsa, ezitant, locul notelor de bază, care dezvăluie treptat un duo de lemn de cașmir și mosc.

Povestea parfumului
Encre Noir for Men întruchipează caracterul tipic al brandului Lalique, nu doar ca parfum, ci și ca flacon. Notele parfumului sunt, astfel, completate de materialele luxoase și de iscusința meșterilor sticlari. Inspirația flaconului este călimara „Biches“ din anul 1913, o creație originală René Lalique.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
vetiver, chiparos
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
vetiver haitian, vetiver de burbon
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
casmir, mosc
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Am scris despre Lalique Encre Noire
Articole

Despre brand Lalique

Numele Lalique evocă scânteierea bijuteriilor și uimitoarea transparență sclipitoare a cristalului. Înainte de a deveni brand, Lalique a fost numele genialului artist, maestru bijutier și sticlar René-Jules Lalique, care a dăruit brandului, odată cu numele, și entuziasmul său creativ.

Lalique a deschis primul său magazin de bijuterii și obiecte din sticlă în 1905. A creat în stilurile art nouveau și art-deco, folosind extensiv materiale și forme naturale. Cucerit de arta lui Lalique, parfumierul François Coty i-a propus acestuia o colaborare în domeniul parfumurilor și, astfel, au apărut superbele flacoane de sticlă.

Brandul Lalique a fost întotdeauna asociat cu istoria parfumeriei, deși primul său parfum a fost lansat abia în anul 1992. Designul minunat al flaconului și calitatea deosebită a ingredientelor parfumului pe care îl conține constituie semnătura unică a parfumurilor Lalique.

Rating Lalique Encre Noire378