Creme cu protecție solară pentru copii și bebeluși

Cele mai vândute

Cum alegem cea mai bună cremă cu protecție solară pentru copii?

La fiecare ieșire în aer liber, protejați împotriva soarelui pielea copilului, cu cea mai bună cremă cu protecție solară pentru copii. Nu numai în vacanță, pe malul mării, ci în fiecare zi.

Pielea copiilor este nu doar mai sensibilă, ci și de câteva ori mai subțire decât cea a adulților; prin urmare, se arde ușor și rapid. O  cremă cu protecție solară clasică pentru adulți este insuficientă și ar putea da iritații. Pentru protecția eficientă a pielii copiilor și prevenirea arsurilor solare și a afecțiunilor dermatologice, utilizați spray-uri solare pentru copii și creme de protecție solară pentru bebeluși și sugari.

Cum alegem o cremă cu protecție solară pentru copii?

Care sunt criteriile de alegere a celei mai bune creme cu protecție solară pentru copii?

  • Factorul de protecție – pentru pielea copiilor, recomandăm creme cu un factor de protecție de minimum 30, ideal ar fi însă SPF 50.
  • Rezistența la apă – un atu practic al cremelor cu protecție solară pentru copii, pe care îl veți aprecia mai ales la piscină sau pe malul mării, unde copiii sunt într-un constant du-te-vino între apă și plajă.
  • Compoziția – cremele pentru copii bune nu conțin substanțe potențial iritante. Crema ideală pentru copii nu trebuie să conțină parfumuri, conservanți sau alți alergeni. O alegere sigură este crema cu protecție solară naturală sau minerală pentru copii. În cazul în care copilul dvs. suferă de dermatită atopică, alegeți o cremă cu protecție solară pentru copiii cu eczemă atopică.

Tipuri de creme cu protecție solară pentru copii

Puteți alege dintr-o ofertă extinsă, de la creme cu protecție solară pentru bebeluși și sugari, până la creme pentru copiii mai mari, care au pielea mai puțin sensibilă.

  • Crema cu protecție solară pentru bebeluși și sugari este indispensabilă pentru cei mici, chiar dacă stau la umbră.
  • Crema cu protecție solară pentru copii are o consistență mai densă, aplicarea sa necesitând mai mult timp. Avantajele duratei mai mari de absorbție a cremei sunt un control mai bun asupra locurilor unse și o protecție solară completă.
  • Spray-ul cu protecție solară pentru copii se aplică ușor și rapid. Nu este atât de dens ca o cremă de plajă și, de aceea, trebuie reaplicat mai des.

Sfatul nostru: Fie că alegeți o loțiune cu protecție solară pentru copii, o cremă sau un spray, dacă petreceți mai mult timp în aer liber este necesară reaplicarea sa regulată, la fiecare două, cel mult trei ore.

Alegeți din oferta de creme cu protecție solară pentru copii, de la La Roche-Posay, de la Bioderma sau de la Eucerin și bucurați-vă de ziua în aer liber, fără frică de arsuri sau de alte probleme cu pielea.