Termometre de baie pentru copii

Termometre fiabile pentru baia copilului

Temperatura corectă a apei de baie este foarte importantă pentru pielea subțire și sensibilă a copilului! Oferiți bebelușului o baie plăcută și, mai ales, sigură, datorită unui termometru de baie fiabil pentru copii. Puteți alege dintr-o varietate de forme, de culori, de animale și de motive pentru copii!

Termometru apă bebe – utilizare

Temperatura băii pentru un nou-născut trebuie să fie între 36 și 37° C. Un termometru precis vă ajută să controlați temperatura optimă: îl introduceți în apă și, datorită marcajelor lizibile, aflați în scurt timp dacă temperatura apei este sigură pentru bebelușul dvs.

Tipuri de termometre de baie pentru copii

  • Termometrele de baie digitale sunt precise, cu semnalizare clară și vizibilă. Măsoară temperatura apei de baie a bebelușului, în doar câteva secunde.
  • Termometrele cu marcaje pentru baie sunt precise și disponibile în multe modele atrăgătoare. Nu conțin mercur.

Sfatul nostru: După baie, înfășurați bebelușul într-un prosop de baie pentru copii, încălzit în prealabil pe calorifer.

Alegeți chiar astăzi un termometru de baie vesel de la notino.ro și transformați îmbăierea bebelușului într-o joacă! Pregătiți la îndemână cremă pentru copii, prosop, scutece curate și celelalte produse necesare, pentru a nu fi nevoie să vă îndepărtați de bebe în timpul băii.