Prosoape de baie și lavete pentru copii

Prosoape de baie pentru bebeluși și lavete pentru copii

Pentru ca baia să fie și mai plăcută! Descoperiți prosoape pentru bebeluși, din materiale de calitate, care nu irită pielea sensibilă a copilului! Servesc nu numai la uscarea bebelușului după baie, ci și la protecția împotriva răcelii. Prosoapele colorate pentru copii și lavetele practice pentru spălarea bebelușului, cu imprimeuri simpatice, fac parte din baza oricărui echipament pentru copii.

Cum alegem un prosop de baie pentru copii

Un prosop de baie cu glugă și model cu animale simpatice sau un prosop multifuncțional pufos? Pentru a-i oferi copilului cea mai bună îngrijire după o baie caldă, alegeți în funcție de material, demărime și de forma prosopului.   

Materialul prosoapelor de baie pentru copii

  • Prosopul din bambus pentru copii: Fibra de bambus este foarte moale și rezistentă. Prosoapele din acest material sunt moi și pufoase și rămân la fel de plăcute și peste ani.
  • Prosopul din bumbac pentru copii: Bumbacul asigură absorbție ridicată și stabilitate dimensională. Prosopul din bumbac poate fi folosit și în afara căminului, ca protecție împotriva soarelui sau ca cearșaf pentru cărucior.
  • Prosopul din froté pentru copii: Materialul froté se caracterizează prin absorbția ridicată, drenarea rapidă a umezelii și căldura plăcută. Un prosop din froté mai ușor, pentru copii, poate părea mai tare decât la cumpărare, cu trecerea timpului.

Formele prosoapelor de baie pentru bebeluși

  • Prosoapele de baie clasice pentru copii sunt populare datorită multifuncționalității. Pot fi utile atât după baie, cât și pe post de pled.
  • Prosoapele cu glugă pentru copii sunt disponibile într-o varietate de culori, pentru băieți și pentru fete, iar dvs. le veți aprecia utilitatea după prima baie. Gluga usucă delicat părul și acoperă vârful căpșorului și urechile, încălzind perfect copilul.
  • Prosopul de baie tip poncho pentru copii se trage peste capul bebelușului, eliminând riscul căderii pe jos. Unele poncho-uri au și o glugă, care usucă rapid părul fin al copiilor. Prosopul poncho pentru bebeluși este ideal pentru plajă sau la piscină.

Lavete pentru copii

Lavetele moi pentru copii nu trebuie să vă lipsească, fiind foarte utile ca accesorii pentru baie. Sunt disponibile, de obicei, în seturi de mai multe piese și sunt potrivite chiar și pentru cei mai mici bebeluși. Spălați laveta la 60 °C după maximum 3 utilizări, dacă instrucțiunile nu prevăd altfel.

Prosoapele pentru copii, cu motive de animale sau cu diverse forme, prosoape simpatice cu glugă și lavete pentru bebeluși în seturi utile – inspirați-vă din oferta de accesorii pentru copii de la notino.ro și alegeți-le pe cele mai bune pentru bebelușul dvs.