Forfecuțe pentru bebeluși și manichiura copilului

Totul pentru manichiura copiilor

Unghiuțele moi ale copiilor merită cea mai bună îngrijire! Alegeți forfecuțe speciale pentru copii sau un set de manichiură practic pentru copii, cu unghieră și cu o mică pilă de unghii.

De ce să cumpărăm forfecuțe de unghii speciale pentru bebeluși

Forfecuța pentru copii permite ajustarea simplă și sigură a unghiuțelor bebelușului. Este realizată din oțel de calitate, cu suprafața special tratată și vârfurile rotunjite, minimizând astfel șansele de rănire. Nu folosiți niciodată forfecuța clasică, de manichiură pentru adulți, la unghiile delicate ale copiilor.

Descoperiți seturile de manichiură pentru copii

O trusă clasică de manichiură pentru copii conține tot ce vă trebuie și poate fi luată cu ușurință în călătorii. Setul mic conține pilă de unghii și unghieră pentru bebeluș, seturile mai mari conțin și alte lucruri, precum o perie de păr pentru copii, periuță de dinți pentru copii,  termometru pentru copii sau un aspirator nazal. Astfel, igiena zilnică a bebelușilor devine o plăcere!

Cum tăiem unghiile bebelușului

Tăierea regulată a unghiilor trebuie să înceapă încă din perioada de lăuzie, de preferință când bebelușul doarme, pentru a evita mișcările bruște ale acestuia.

  • Dezinfectați forfecuța de unghii pentru bebeluș, înainte de fiecare utilizare.
  • Scurtați unghiile prea lungi folosind unghiera pentru bebeluși.
  • Apoi tăiați cu atenție unghiile moi ale copilului, folosind o forfecuță cu vârful rotunjit.
  • La final, folosind pila cu formă specială, neteziți și ajustați forma unghiilor, pentru a evita zgârieturile.
  • Folosirea unei forfecuțe de unghii pentru copii se face numai sub supravegherea unei persoane adulte.

Unghierele și forfecuțele pentru bebeluși sunt indispensabile în fiecare echipament pentru bebeluși, încă de la naștere. Descoperiți și alte accesorii utile, precum șervețelele umede pentru copii sau prosoapele de baie pentru bebeluși!