Monitoare pentru bebeluși

Filtru
Interval de prețuri

la

Tipul monitorului
Tipul de alimentare
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
 •   1

Monitorul pentru bebeluși – micul mare ajutor pentru fiecare mamă

Cum putem supraveghea copilul 24 de ore pe zi? Cu un monitor pentru bebeluși. Monitoarele funcționează asemenea unor mici antene, care sunt perfect adaptate pentru controlul neîntrerupt al bebelușului.

De ce sunt monitoarele pentru bebeluși atât de necesare?

Din toată lista de lucruri pentru bebeluși, monitorul pentru copii este printre cele mai des folosite. Acest mic aparat vă ușurează considerabil îngrijirea bebelușului:

 • Vă puteți îndepărta. Fără să vă temeți că bebelușului i-ar putea lipsi ceva. Câștigați timp pentru gătit, pentru curățenie, pentru muncă sau pentru odihnă – totul cu certitudinea că micuțul este supravegheat 100 %.
 • Nu vă excludeți din societate. De îndată ce bebelușul adoarme în pătuț, puteți sta fără frică pe terasă cu prietenii, un lux pe care mamele fără monitor nu și-l pot permite.
 • Vă bucurați de vacanță. Călătoriile oferă o altă ocazie pentru a aprecia monitorul. Cu un asemenea ajutor, este mult mai ușor să petreceți plăcut timpul departe de casă.
 • Deveniți o supermamă. Unele monitoare vă permit să controlați temperatura ideală din camera copilului, redau un cântec de leagăn, emit o lumină liniștitoare sau vă permit să calmați copilul cu vocea dvs., chiar și de la distanță.
 • Exersați adormirea. Când vă hotărâți să-l obișnuiți pe cel mic să adoarmă fără mami, monitorul vă poate fi de ajutor.

Principalele categorii de monitoare pentru copii

Cum alegeți monitorul pentru bebeluși? Mai întâi trebuie să vă gândiți ce doriți să facă.

 • Monitor audio bebeluși: Permite monitorizarea sonoră a copilului, fiind excelent ca dotare de bază pentru mamă. Monitoarele audio tind să fie mai ieftine și au o rază mai bună decât cele video pentru copii. În plus, sunt foarte compacte, fiind ideale pentru călătorii.
 • Monitor video bebeluși: Asigură și controlul vizual al bebelușului. Nu trebuie să alergați la copil, doar fiindcă s-a mișcat în somn. Un monitor pentru bebeluși, cu cameră video este, de obicei, puțin mai scump, are o rază mai mică, iar semnalul este mai predispus la interferențe.
 • Monitor respirație bebeluși: Se recomandă monitorizarea respirației bebelușului până la vârsta de un an. Combinat cu un monitor audio sau video, este un ajutor indispensabil.

Prin ce se deosebesc monitoarele pentru bebeluși?

Monitoarele pentru bebeluși se deosebesc prin parametrii tehnici, pe care ar fi bine să-i cunoașteți înainte de achiziționare.

 • Transmisia sonoră poate fi realizată analog, digital sau prin internet. Monitoarele analogice pentru copii au o rază lungă de acțiune (ideale pentru un apartament mare sau pentru o casă de familie cu grădină), dar semnalul se întrerupe adesea. Monitoarele digitale pentru bebeluși au, din contră, o autonomie mai mică (ideale pentru orașe și apartamente mai mici), dar interferențele sunt mai puțin frecvente. Monitoarele prin internet sunt dependente de conexiunea la internet, fiind deci ideale pentru acasă, dar mai puțin pentru călătorii. Printre acestea se numără și monitoarele inteligente, care funcționează folosind un emițător și o aplicație pe telefonul inteligent.
 • Raza și numărul de canale sunt alți parametri importanți. În apartamentele mici, de obicei nu există nicio problemă cu acoperirea semnalului. Dacă locuiți într-o casă mai mare, cu multe obstacole (pereți, copaci în grădină etc.), atunci raza lungă ar trebui să fie un criteriu de selecție important. De asemenea, cu cât sunt mai multe canale, cu atât este mai probabil să îl găsiți pe cel potrivit, care nu va interfera cu nimic.
 • Încărcarea, pentru ca monitorul să fie mereu gata de funcționare, este asigurată de baterii (înlocuibile sau reîncărcabile în interiorul dispozitivului) sau de alimentarea la rețea ori prin USB. Posibilitatea alimentării de la baterie (monitor wireless) este excelentă mai ales în călătorii.

Criteriile de mai sus ar trebui să constituie filtrul principal pentru ca bebelușul dvs. să fie supravegheat de cel mai bun monitor, conform cerințelor dvs. Fie că este un monitor audio sau video, cu sau fără cameră, majoritatea oferă și alte funcții speciale, cum ar fi comunicarea bidirecțională, redarea unui cântec de leagăn, o varietate de senzori pentru diverse situații din cameră sau sisteme de avertizare atunci când monitorul a ieșit din zona de semnal etc. Alegeți-l pe cel mai bun și bucurați-vă de această perioadă de îngrijire a bebelușului, cu mai multă liniște sufletească!