Pastă de dinți pentru dinți sensibili

Cele mai vândute

Pastă de dinți pentru gingii sensibile

Vă luptați cu dinți și gingii sensibili? Încercați o pastă de dinți pentru dinți sensibili și luați-vă, o dată pentru totdeauna, rămas bun de la aceste probleme! Fie că aveți dureri după băuturi reci sau calde - sau poate după cele dulci - avem o soluție, care, cu siguranță, vă va ajuta.

Beneficiile pastelor de dinți pentru dinți sensibili

  • Regenerează și fortifică smalțul dentar.
  • Protejează dinții împotriva cariilor dentare.
  • Ajută la reducerea sensibilității dinților, pe termen lung.
  • Conțin mineralele necesare pentru sănătatea optimă a dinților.

Ce cauzează sensibilitatea dinților?

Motivul principal pentru dinții sensibili este dentina expusă sub smalțul dentar, cauzată de periajul incorect al dinților. Suprafața dentinei este formată din mici canale, care, atunci când se întâlnesc cu un lichid cald, rece, sau dulce, reacționează prin activarea nervilor – durere.

Sensibilitatea dinților, pe termen scurt, poate fi cauzată și de albirea dinților. Dar această durere dispare în câteva zile.

Cum mai putem ajuta dinții sensibili?

Pentru a mări efectul pastelor de dinți pentru dinți sensibili, noi recomandăm să includeți, în rutina dvs. de îngrijire orală de zi de zi, și geluri speciale, cu un conținut ridicat de calciu sau de fluoruri. Dacă aceste produse și îngrijirea temeinică a spațiilor interdentare nu vă ajută, consultați-vă cu dentistul dvs. Dentiștii au sfaturi în plus, datorită cărora sensibilitatea dinților nu va mai fi o problemă.

Începeți îngrijirea regulată cu ajutorul pastei de dinți pentru dinți sensibili, de la Elmex, Sensodyne sau Biorepair și bucurați-vă imediat de rezultate nemaipomenite.