Treci la conținutul principal

Biorepair

Despre brandul Biorepair

Brand italian de produse de igienă orală care contribuie la repararea smalțului dentar deteriorat. Produsele Biorepair conțin tehnologia patentată microRepair® care remineralizează activ suprafața dinților și, prin utilizarea regulată, contribuie la refacerea smalțului dentar și la închiderea canalelor dentare.

 

Prin utilizare regulată, produsele Biorepair pot preveni cariile dentare, formarea plăcii și a tartrului, precum și dezvoltarea cariilor dureroase.

Tehnologia microRepair® conține cristale de carbonat de hidroxiapatită substituită cu zinc, care sunt create în laborator cu ajutorul unor procese inovatoare, compoziția acestor microparticule fiind foarte asemănătoare cu cea a smalțului dentar. Datorită acestei caracteristici similare, tehnologia microRepair® permite ca microparticulele să se integreze definitiv în smalțul dentar.

Aveți grijă de dinții dvs. și de întreaga cavitate bucală cu produsele Biorepair. Pasta de dinți Biorepair Plus Pro White ajută la îndepărtarea pigmentației nedorite pentru un zâmbet radiant, în timp ce pasta de dinți Biorepair Total Protective Repair contribuie la refacerea smalțului dentar și protejează dinții împotriva cariilor dentare și a sensibilității ridicate. Apa de gură Biorepair Mouthwash 3 în 1 împrospătează instantaneu respirația și oferă o îngrijire orală completă.

întregul text ascundeți textul