Biorepair Night Care tratament de noapte intensiv pentru refacerea smaltului dintilor

3×
Biorepair Night Care tratament de noapte intensiv pentru refacerea smaltului dintilor
Biorepair Night Care tratament de noapte intensiv pentru refacerea smaltului dintilor
75 ml

Cod: BRP1305 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Biorepair Night Care

Îngrijirea specială Biorepair Night Care completează perfect rutina igienei dentare.

Caracteristici:

  • regenerează smalțul dentar
  • îndepărtează placa dentobacteriană
  • menține respirația proaspătă

Cum se utilizează:
Se utilizează conform instrucțiunilor incluse.

Despre brand Biorepair

Frumusetea BioRepair | BioRepair – repara smaltul dentar afectat. Marca BioRepair face parte din portofoliul companiei italiene Coswell, care desfasoara o activitate de succes in domeniile de ingrijire personala, parfumuri si cosmetice. Gama de produse inovatoare pentru dintii sensibili cu o formula unica cu proprietati bioactive repara smaltului dentar. Aceasta gama este dezvoltata in colaborare cu Universitatea din Bologna .
Formula unica MICROREPAIR este formata din zinc activ si microparticule de hidroxiapatita, ce reprezinta componente naturale ale smaltului dintilor si ale dentinei. Formula Biorepair remineralizeaza smaltului dentar, repara deteriorarile minore ale stratului de protectie si restabileste structura dintilor .
Folosind in mod regulat produsele Biorepair puteti beneficia de revitalizarea eficienta a structurii dentinei (dentina) si acopera fisurile dentare. In acelasi timp, Biorepair antibacterian prevene aparitia cariilor si a tartrului. Nu in ultimul rand, produsele Biorepair ofera protectie impotriva mirosului nedorit din cavitatea bucala datorita microparticulelor de hidroxiapatita.
Marca Biorepair contine mai multe tipuri de pasta de dinti, care au ca functie nu doar ingrijirea dintilor sensibili, ci si albirea eficienta a acestora. Marca Biorepair contine si apa de gura de inalta calitate, periute de dinti si ate dentare.
Biorepair ofera  solutii cu adevarat eficiente pentru  sensibilitatea dentara, aceste produse nu doar inlatura simptomele, ci trateaza cauzele.

Rating Biorepair Night Care3