Treci la conținutul principal

Acum, de la Notino, puteți achiziționa parfumuri și cosmetice de lux, de la branduri de top, la prețuri irezistibile. În fiecare zi vă pregătim noi reduceri la parfumuri, la cosmetice și la popularele seturi cadou. Profitați de promoțiile noastre și cumpărați ieftin cosmetice și parfumuri!

 

Ce tipuri de promoții Notino vă oferim?

  • Parfumuri la ofertă: Promoțiile noastre săptămânale cuprind cele mai ieftine parfumuri cu nume sonore, cum ar fi Hugo Boss, Armani sau Calvin Klein, dar și mai puțin cunoscutele parfumuri de nișă.
  • Cosmetice la ofertă: Îngrijire pentru față și corp, cosmetice pentru păr sau produse decorative la preț redus? Oferim produse de la branduri populare, ca Bioderma, Clinique, Kérastase, Makeup Revolution și altele!
  • Livrare gratuită la produsele selectate: Cumpărați cel puțin unul dintre bestseller-urile noastre cu livrare gratuită, iar noi plătim costurile poștale pentru întreaga comandă.
  • Cadouri la achiziție: Răsfățați-vă cu o mică recompensă, sub forma unei truse cosmetice, a unui produs cosmetic sau a unui parfum în format mini. Este suficient să respectați condițiile stabilite, iar noi vă ambalăm cadoul gratuit, în coletul cu produse comandate.

Indiferent dacă doriți produse cosmetice ieftine sau parfumuri de la branduri faimoase, veți adora promoțiile și reducerile de la notino.ro!

întregul text ascundeți textul