CALVIN KLEIN

Despre brandul Calvin Klein

Calvin Klein a fondat brandul omonim în 1968, împreună cu partenerul său de afaceri, Barry Schwartz. În anii '80, Calvin Klein a ridicat blugii la rang de accesoriu nelipsit din orice garderobă, brodând numele său pe buzunarele din spate.

Liniile curate și stilul simplu, specifice brandului Calvin Klein, sunt legendare. Același lucru este valabil și pentru parfumurile Calvin Klein, care au devenit emblematice, nu numai pentru compozițiile parfumate absolut unice, ci și datorită designului perfect. Primele parfumuri au apărut la sfârșitul anilor ‘70, rămânând până astăzi o întruchipare a spiritului deceniului în care au fost lansate.

Počátkem 90. let se objevily revoluční parfémy Obsession a Eternity, které se staly legendami a zpečetily tak pozici značky Calvin Klein ve světě parfémů. Parfémy Calvin Klein vznikají ve spolupráci se špičkovými parfuméry po celém světě, pod záštitou světové kosmetiky Coty.

întregul text ascundeți textul

Recomandat

Când auziți Calvin Klein…

…Na co myslíte? Kabelka Calvin Klein? Spodní prádlo Calvin Klein? Nebo ikonický parfém Calvin Klein Euphoria? Všechny odpovědi jsou správné.

Značka Calvin Klein má široké portfolio produktů a ve vašem šatníku, botníku nebo skříňce na kosmetiku může být pár kousků. Calvin Klein je globální lifestylová značka, která ztělesňuje hodnoty, jako je odvaha a progresivní ideály. Jsou transponovány do svůdné, často minimalistické estetiky módy, kterou světu nabízí. Portfolio značky Calvin Klein je zároveň nadčasové a moderní, klasické i vyzývavé. Nic z toho by se ale nestalo, kdyby se zakladatel Calvin Klein nenarodil 19. listopadu 1942 v Bronxu ve státě New York.

Návrhář Calvin Klein, než se stal slavným

Calvin Klein, muž a potažmo i značka, vděčí za úspěch svému talentu a úsilí, ale do jisté míry také svým rodičům. Calvinův otec vlastnil obchod s potravinami a jeho matka předala jeho vášeň pro módu díky jeho práci švadleny. První umělecké projevy teenagera Calvina měly podobu módních skic. Calvin dále rozvíjel svůj talent na střední škole s uměleckým a designovým profilem, talent potvrzený v roce 1963, kdy promoval na New York State University.

Jak se vyvíjela značka Calvin Klein

În primii 5 ani, Calvin Klein a câștigat experiență, după care s-a lansat în afaceri. Astfel, anul 1968 a marcat momentul când Calvin Klein și partenerul său Barry Schwartz și-au înființat propria companie. Brandul a devenit celebru, mai întâi datorită costumelor și paltoanelor, urmate, la scurt timp, de colecția de îmbrăcăminte sport Calvin Klein, care a devenit foarte populară.

Îmbrăcămintea Calvin Klein de la A la Z

Debutul anilor 70 a marcat succese răsunătoare pentru Calvin Klein și, treptat, colecțiile sale s-au extins și au început să ofere și accesorii. Pantofii de damă, gențile și cizmele Calvin Klein au devenit rapid foarte cerute pe piață, cu atât mai mult cu cât clientele le puteau asorta perfect cu stilul minimalist al brandului. Expansiunea a continuat și în anii '80. Succese deosebite a înregistrat nu doar lenjeria cu broderie CK, ci și parfumurile Calvin Klein, care au devenit un accesoriu indispensabil pentru tot mai mulți clienți.

Calvin Klein pentru fiecare, în fiecare zi

Calvin Klein este un brand umbrelă pentru multe alte sub-branduri. Calvin Klein Underwear oferă lenjerie de top, a cărei reclamă se bazează pe elemente provocatoare. Atât lenjeria tip boxeri pentru bărbați, cât și cea pentru femei oferă un maxim de confort, dar și un stil seducător. Brandul Calvin Klein Jeans este expresia neformală a acestui brand. Numitorul comun al colecțiilor Calvin Klein Jeans este materialul de blugi, iar piesele vestimentare se disting mai ales prin stilul sofisticat și prin unicitatea detaliilor. Nu lipsește nici Calvin Klein Performance, pentru femei și bărbați activi, plus costume de baie, încălțăminte și haine pentru copii.

Parfumurile Calvin Klein

Din lumea modei în lumea parfumurilor drumul este scurt, astfel că, de mulți ani, Calvin Klein lansează parfumuri populare în întreaga lume. Calitatea de top și colaborarea cu parfumieri renumiți a reprezentat o investiție profitabilă pentru brand, iar, pentru bărbații și femeile din întreaga lume, parfumurile Calvin Klein a devenit rapid o aspirație și un produs de prestigiu.

Parfumurile Calvin Klein pentru femei

Parfumurile Calvin Klein pentru femei încântă simțurile încă din anii ’80. A fost perioada de glorie a parfumului oriental picant Calvin Klein Obsession. De altfel, suntem în continuare convinși că brandul CK stăpânește la perfecție arta parfumului. Parfumul pentru femei CK Eternity a fost lansat în numeroase versiuni - Calvin Klein Eternity Air, Flame, Intense și Moment - și probabil că nu există femeie căreia să nu-i facă plăcere să primească un set cadou Calvin Klein Eternity.

Parfumul Calvin Klein Euphoria, cu compoziția sa îmbătătoare și flaconul său remarcabil, este preferatul femeilor încă din anul 2005. Și acest parfum are un succesor - apa de parfum CK Deep Euphoria. Ambele parfumuri - atât Euphoria, cât și Deep Euphoria - sunt completate de varianta light a parfumului Calvin Klein Euphoria, ideală pentru zi.

Calvin Klein Beauty și Sheer Beauty celebrează frumusețea feminină. Apele de toaletă CK One Shock și IN2U sunt preferatele femeilor spontane, care se lasă în voia valurilor vieții.

Parfumurile Calvin Klein pentru bărbați

Parfumul pentru bărbați Calvin Klein reprezintă certitudinea eleganței clasice și o alegere perfectă pentru oricare bărbat modern. La fel ca și parfumul pentru femei CK Obsession, apa de parfum pentru bărbați Calvin Klein Obsession nu și-a pierdut nimic din farmecul din anii ’80 și este, în continuare, parfumul preferat al multor bărbați - la fel ca și CK Eternity.

Tocmai această apă de toaletă - Calvin Klein Eternity - a devenit emblematică printre parfumurile bărbătești CK. Eternity for Men este varianta originală și, pe baza sa, au apărut CK Eternity Air for Men, Flame for Men, apa de parfum Eternity și setul cadou Calvin Klein Eternity, care face deliciul oricărui fan. Succesul enorm de care se bucură parfumul pentru femei Euphoria a convins creatorul său să lanseze apa de toaletă Euphoria Men, pentru a forma un duo seducător.

Apa de toaletă CK One este, pentru bărbați, sinonimă cu prospețimea, pe care o găsesc în parfumul pentru bărbați CK One Shock sau CK Free. Parfumurile CK One se disting însă prin apele de toaletă unisex, care au instigat în anii ’90 o mică revoluție.

Parfumurile Calvin Klein unisex

În lumea apelor de toaletă Calvin Klein, granița dintre parfumurile pentru femei și cele pentru bărbați a încetat să mai existe. Apa de toaletă CK One este produsul lor emblematic. Pentru a acoperi o paletă cât mai mare de preferințe, au apărut și alte parfumuri unisex. CK One Gold sau Platinum sunt piese de colecție, iar CK One Summer este întruchiparea perfectă a verii fără sfârșit, traversând întreg portofoliul parfumurilor Calvin Klein. Descoperiți paleta completă a parfumurilor CK.