CALVIN KLEIN

Despre brandul Calvin Klein

Calvin Klein a fondat brandul omonim în 1968, împreună cu partenerul său de afaceri, Barry Schwartz. În anii '80, Calvin Klein a ridicat blugii la rang de accesoriu nelipsit din orice garderobă, brodând numele său pe buzunarele din spate.

Liniile curate și stilul simplu, specifice brandului Calvin Klein, sunt legendare. Același lucru este valabil și pentru parfumurile Calvin Klein, care au devenit emblematice, nu numai pentru compozițiile parfumate absolut unice, ci și datorită designului perfect. Primele parfumuri au apărut la sfârșitul anilor ‘70, rămânând până astăzi o întruchipare a spiritului deceniului în care au fost lansate.

La începutul anilor ‘90 au apărut revoluționarele parfumuri Obsession și Eternity, care au devenit legende, pecetluind astfel poziția brandului Calvin Klein în lumea parfumurilor. Parfumurile Calvin Klein sunt create în cooperare cu parfumierii de top din întreaga lume, sub auspiciile liderului mondial de cosmetice Coty.

întregul text ascundeți textul

Cele mai vândute

Când auziți Calvin Klein…

…la ce vă gândiți? La geanta Calvin Klein? La lenjeria Calvin Klein? Sau la emblematicul parfum Calvin Klein Euphoria? Toate răspunsurile sunt corecte.

Brandul Calvin Klein prezintă un portofoliu larg de produse și este posibil ca dulapul de haine, pantofarul sau dulăpiorul dvs. de cosmetice să etaleze câteva piese. Calvin Klein este un brand global de lifestyle, care întruchipează valori precum curajul și idealurile progresiste. Acestea sunt transpuse într-o estetică seducătoare, adesea minimalistă, a modei pe care o oferă lumii. Portofoliul brandului Calvin Klein este simultan atemporal și modern, clasic și provocator. Nu ar fi însă nimic din toate acestea, dacă în cartierul Bronx din orașul american New York nu s-ar fi născut, pe data de 19 noiembrie 1942, fondatorul său, Calvin Klein.

Designerul Calvin Klein, înainte de a deveni celebru

Calvin Klein omul și, prin extensie, brandul, își datorează succesul propriului talent și eforturilor investite, dar, într-o anume măsură, și părinților săi. Tatăl lui Calvin deținea un magazin alimentar, iar mama sa i-a transmis pasiunea pentru modă, datorită meseriei sale de croitoreasă. Primele expresii artistice ale adolescentului Calvin au avut forma schițelor de modă. Calvin a continuat să-și dezvolte talentul într-un liceu cu profil de artă și design, talent confirmat în 1963, când a absolvit Universitatea de Stat din New York.

Cum a evoluat brandul Calvin Klein

În primii 5 ani, Calvin Klein a câștigat experiență, după care s-a lansat în afaceri. Astfel, anul 1968 a marcat momentul când Calvin Klein și partenerul său Barry Schwartz și-au înființat propria companie. Brandul a devenit celebru, mai întâi datorită costumelor și paltoanelor, urmate, la scurt timp, de colecția de îmbrăcăminte sport Calvin Klein, care a devenit foarte populară.

Îmbrăcămintea Calvin Klein de la A la Z

Debutul anilor 70 a marcat succese răsunătoare pentru Calvin Klein și, treptat, colecțiile sale s-au extins și au început să ofere și accesorii. Pantofii de damă, gențile și cizmele Calvin Klein au devenit rapid foarte cerute pe piață, cu atât mai mult cu cât clientele le puteau asorta perfect cu stilul minimalist al brandului. Expansiunea a continuat și în anii '80. Succese deosebite a înregistrat nu doar lenjeria cu broderie CK, ci și parfumurile Calvin Klein, care au devenit un accesoriu indispensabil pentru tot mai mulți clienți.

Calvin Klein pentru fiecare, în fiecare zi

Calvin Klein este un brand umbrelă pentru multe alte sub-branduri. Calvin Klein Underwear oferă lenjerie de top, a cărei reclamă se bazează pe elemente provocatoare. Atât lenjeria tip boxeri pentru bărbați, cât și cea pentru femei oferă un maxim de confort, dar și un stil seducător. Brandul Calvin Klein Jeans este expresia neformală a acestui brand. Numitorul comun al colecțiilor Calvin Klein Jeans este materialul de blugi, iar piesele vestimentare se disting mai ales prin stilul sofisticat și prin unicitatea detaliilor. Nu lipsește nici Calvin Klein Performance, pentru femei și bărbați activi, plus costume de baie, încălțăminte și haine pentru copii.

Parfumurile Calvin Klein

Din lumea modei în lumea parfumurilor drumul este scurt, astfel că, de mulți ani, Calvin Klein lansează parfumuri populare în întreaga lume. Calitatea de top și colaborarea cu parfumieri renumiți a reprezentat o investiție profitabilă pentru brand, iar, pentru bărbații și femeile din întreaga lume, parfumurile Calvin Klein a devenit rapid o aspirație și un produs de prestigiu.

Parfumurile Calvin Klein pentru femei

Parfumurile Calvin Klein pentru femei încântă simțurile încă din anii ’80. A fost perioada de glorie a parfumului oriental picant Calvin Klein Obsession. De altfel, suntem în continuare convinși că brandul CK stăpânește la perfecție arta parfumului. Parfumul pentru femei CK Eternity a fost lansat în numeroase versiuni - Calvin Klein Eternity Air, Flame, Intense și Moment - și probabil că nu există femeie căreia să nu-i facă plăcere să primească un set cadou Calvin Klein Eternity.

Parfumul Calvin Klein Euphoria, cu compoziția sa îmbătătoare și flaconul său remarcabil, este preferatul femeilor încă din anul 2005. Și acest parfum are un succesor - apa de parfum CK Deep Euphoria. Ambele parfumuri - atât Euphoria, cât și Deep Euphoria - sunt completate de varianta light a parfumului Calvin Klein Euphoria, ideală pentru zi.

Calvin Klein Beauty și Sheer Beauty celebrează frumusețea feminină. Apele de toaletă CK One Shock și IN2U sunt preferatele femeilor spontane, care se lasă în voia valurilor vieții.

Parfumurile Calvin Klein pentru bărbați

Parfumul pentru bărbați Calvin Klein reprezintă certitudinea eleganței clasice și o alegere perfectă pentru oricare bărbat modern. La fel ca și parfumul pentru femei CK Obsession, apa de parfum pentru bărbați Calvin Klein Obsession nu și-a pierdut nimic din farmecul din anii ’80 și este, în continuare, parfumul preferat al multor bărbați - la fel ca și CK Eternity.

Tocmai această apă de toaletă - Calvin Klein Eternity - a devenit emblematică printre parfumurile bărbătești CK. Eternity for Men este varianta originală și, pe baza sa, au apărut CK Eternity Air for Men, Flame for Men, apa de parfum Eternity și setul cadou Calvin Klein Eternity, care face deliciul oricărui fan. Succesul enorm de care se bucură parfumul pentru femei Euphoria a convins creatorul său să lanseze apa de toaletă Euphoria Men, pentru a forma un duo seducător.

Apa de toaletă CK One este, pentru bărbați, sinonimă cu prospețimea, pe care o găsesc în parfumul pentru bărbați CK One Shock sau CK Free. Parfumurile CK One se disting însă prin apele de toaletă unisex, care au instigat în anii ’90 o mică revoluție.

Parfumurile Calvin Klein unisex

În lumea apelor de toaletă Calvin Klein, granița dintre parfumurile pentru femei și cele pentru bărbați a încetat să mai existe. Apa de toaletă CK One este produsul lor emblematic. Pentru a acoperi o paletă cât mai mare de preferințe, au apărut și alte parfumuri unisex. CK One Gold sau Platinum sunt piese de colecție, iar CK One Summer este întruchiparea perfectă a verii fără sfârșit, traversând întreg portofoliul parfumurilor Calvin Klein. Descoperiți paleta completă a parfumurilor CK.