Calvin Klein Obsession

eau de parfum pentru femei 100 ml

77×
Calvin Klein Obsession eau de parfum pentru femei 100 ml
Calvin Klein Obsession eau de parfum pentru femei 100 ml
100 ml

Cod: CAK0275 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
La cumpărarea oricăror produse de minim 190 RON, vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărturi un set de călătorie pentru produsele cosmetice sau un ulei de plajă.
Calvin Klein Obsession
100 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Calvin Klein Obsession

Parfumul pentru femei Calvin Klein Obsession este întruchiparea dorinței arzătoare și a pasiunii statornice. Lasă-te purtată de valul îmbătător de arome de flori, de condimente și de lemn cald.

  • un parfum oriental intens
  • pentru femeia senzuală și sigură pe sine
  • ideal mai ales pentru seară și ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Debutul dulce, dar proaspăt este alcătuit din piersică zemoasă, tonuri verzi și citrice, busuioc și vanilie. Inima este plină de esențe florale, de iasomie, portocal și trandafir, cu adieri de lemn, de condimente și de mușchi de stejar. Finalul extraordinar este o capodoperă a tonurilor de vetiver, cu vanilie, mosc, tămâie, ambră și zibetă.

Povestea parfumului
Parfumul Obsession a fost denumit adesea „Anii 80 într-un flacon“, fiindcă surprinde perfect sexualitatea și stilul de viață excentric, tipice acelui deceniu. A devenit celebru și datorită reclamei provocatoare și memorabile, în care rolul principal a fost jucat de faimosul model Kate Moss, pe atunci foarte tânără.

Compoziție

Note varf
bergamota, busuioc, lamaie, mandarina, piersica, tonuri verzi, vanilie
Note inima
cedru, condimente, coriandru, floare de portocal, iasomie, lemn de santal, mușchi de stejar, trandafir
Note baza
cihlimbar, mosc, tamaie, vanilie, vetiver, zibeta
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Despre brand Calvin Klein

Calvin Klein a fondat brandul omonim în 1968, împreună cu partenerul său de afaceri, Barry Schwartz. În anii '80, Calvin Klein a ridicat blugii la rang de accesoriu nelipsit din orice garderobă, brodând numele său pe buzunarele din spate.

Liniile curate și stilul simplu, specifice brandului Calvin Klein, sunt legendare. Același lucru este valabil și pentru parfumurile Calvin Klein, care au devenit emblematice, nu numai pentru compozițiile parfumate absolut unice, ci și datorită designului perfect. Primele parfumuri au apărut la sfârșitul anilor ‘70, rămânând până astăzi o întruchipare a spiritului deceniului în care au fost lansate.

La începutul anilor ‘90 au apărut revoluționarele parfumuri Obsession și Eternity, care au devenit legende, pecetluind astfel poziția brandului Calvin Klein în lumea parfumurilor. Parfumurile Calvin Klein sunt create în cooperare cu parfumierii de top din întreaga lume, sub auspiciile liderului mondial de cosmetice Coty.

Rating Calvin Klein Obsession

Adaugă o nouă recenzie

4.0
77 Evaluare
48
10
11
3
5
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală