Rasul părului pentru femei

Cele mai vândute

Alegeți totul pentru rasul pentru femei într-un singur loc, indiferent că este vorba de părul de pe picioare, de axile sau de părțile intime! La noi găsiți aparate de ras pentru femei, atât manuale cât și electrice, aparate de ras de unică folosință pentru femei și practicele aparate de tuns părul din zona bikini, cu care scăpați rapid și ușor de părul nedorit. Pentru rasul cu aparate manuale, nu uitați să adăugați o spumă de ras pentru femei, ulei de ras sau gel de ras pentru femei, care ușurează rasul și previn iritarea. Pentru îngrijirea după ras, alegeți liniștitoarele balsamuri și creme după ras pentru femei!

Cum să ne radem pe picioare

  • Cel mai bun moment pentru rasul picioarelor este seara, la duș sau în cadă. Părul se înmoaie și este mai ușor de înlăturat.
  • Aplicați un gel sau o spumă de ras pentru femei. Întindeți foarte bine.
  • Glisați un aparat de ras pentru femei în sensul creșterii părului și radeți toate firele de păr. Clătiți aparatul după fiecare trecere.
  • La final, nu uitați să folosiți un produs după ras pentru femei. Crema sau uleiul după ras hrănesc, înmoaie și, mai ales, calmează pielea.
  • Dacă doriți să încetiniți creșterea părului, puteți încerca și un inhibitor de creștere a părului, care slăbește rădăcinile firelor de păr, cu un rezultat mai neted, ce durează mai mult timp.

Cele mai bune produse de depilare și de epilare pentru femei, acum la notino.ro!