Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care

rezerva Lama 3 pc

Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care rezerva Lama 3 pc
Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care rezerva Lama 3 pc
Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care rezerva Lama 3 pc
rezerva Lama 3 pc
41RON

Cod: SWO0020 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 30.04.2019
Ridicare personală
marți 30.04.2019
Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care
rezerva Lama 3 pc | 41RON

Descriere cosmetice Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care

Lamele de schimb Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care completează rapid și ușor aparatul de ras, care devine imediat ca nou.

Caracteristici:

  • lamele asigură un bărbierit neted
  • gelul de ras nu este necesar - se înmoaie în apă
  • se adaptează perfect la fiecare curbură

Cum se utilizează:
Aparatul de ras se înmoaie, pentru a crea o spumă ușoară.

Despre brand Wilkinson Sword

Începuturile brandului Wilkinson Sword datează din 1898, când un instrument tăios s-a transformat într-o lamă de ras, predecesoarea aparatului de ras de astăzi. Din acel moment, a început lunga călătorie a aparatelor de ras şi a noilor tehnologii care au facilitat igiena personală bărbaţilor şi, mai târziu, a femeilor.
În anul 1971, compania a lansat primul instrument, la care lama era fixată într-un suport din plastic, instrumentul fiind astfel mult mai sigur. În anul 1994, brandul a introdus primul aparat de ras pentru femei, capabil să protejeze femeile de tăieturi.
An după an, compania a lansat noi şi noi produse, cum ar fi aparatul de ras cu patru lame şi sistemul de ras pentru femei, introducând lamele din titan, sistemele de ras de unică folosinţă pentru bărbaţi şi femei, precum şi diverse combinaţii de instrumente de ras. În 2010, Wilkinson Sword a lansat un aparat de ras revoluţionar, cu bandă de hidratare, care hidratează pielea direct în timpul rasului.
Astăzi, compania este lider pe piaţa mondială, pentru că nici femeile, nici bărbaţii nu-şi pot imagina rasul, respectiv bărbieritul, fără sistemele de ras Wilkinson. Folosiţi aparate de ras cu o eficienţă ridicată şi prietenoase cu pielea!