Treci la conținutul principal

L'Oréal Professionnel

L'Oréal Professionnel

Dictează tendințele din coafură, cooperează cu cei mai buni stiliști din întreaga lume și îl întâlniți în culisele prezentărilor de modă din Paris, New York, Londra și Milano. Este vorba de L’Oréal Professionnel, brand profesional de top al cosmeticelor pentru păr, cu DNA franțuzesc.

Istoria brandului L’Oréal Professionnel datează din 1909, când chimistul francez Eugène Schueller a inventat prima vopsea de păr neagresivă și a fondat compania care dă lumii întregi o notă pariziană. Începând din 2012, L'Oréal Professionnel este partenerul oficial al Săptămânii modei de la Paris, astfel că îl întâlnim pe toate defileurile de modă. Cercetătorii din laboratoarele L'Oréal lucrează constant la tehnologii avansate și la noi servicii exclusive, care mențin brandul mereu cu un pas înainte.

În vastul portofoliu al cosmeticelor pentru păr L'Oréal Professionnel găsiți șampoane L'Oréal Professionnel special pentru părul dvs., produse profesionale de coafat și de nutriție profundă pentru părul deteriorat și gama de îngrijire naturală L'Oréal Professionnel Source Essentielle. 

Răsfățați-vă părul cu produsele L’Oréal Professionnel, alegerea nr. 1 a coaforilor din întreaga lume.

întregul text ascundeți textul