Treci la conținutul principal

L'Oréal Professionnel Serie Expert

 Gama dvs. preferată Serie Expert, acum și mai grozavă! 

 Creată de profesioniști, pentru toți cei care iubesc îngrijirea profesională a părului. Gama de îngrijire a părului, Serie Expert, a fost concepută datorită cooperării între cei mai buni stiliști din lume și oamenii de știință.

 Acum și mai profesional, mai modern și mai sustenabil.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair

 Părul dvs. este uscat și deteriorat, dar, totuși, nu știți cum să îi asigurați tot ceea ce are nevoie?
 Gama pentru regenerarea instantanee a suprafeței părului, Serie Expert Absolut Repair, conține extracte din proteină din grâu și din quinoa aurie. Datorită acestora, transformă suprafața deteriorată a părului, care devine moale, strălucitor și lejer la atingere.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer

 Vreți să mențineți lungimea părului dvs., dar vârfurile acestuia sunt slăbite și subțiri?
 Atunci Serie Expert Pro Longer reprezintă alegerea ideală. 

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

 Doriți ca efectul părului vopsit și balayage-ul să rezistă la fel de bine ca după prima vizită la salon?
 Încercați tratamentul de acasă, în două faze, Serie Expert Metal Detox, care va garanta curățarea profundă și protecția împotriva acumulării particulelor metalice după orice vopsire, decolorare sau balayage. Astfel, culoarea părului dvs. va rămâne strălucitoare și intensă. Totodată, Metal Detox protejează împotriva razelor UV chiar și cea mai deosebită culoare a părului.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier

 Sunteți în căutarea unor produse pentru îngrijire, special pentru părul blond?
 Productele din gama Serie Expert Blondifier vor garanta că strălucirea și culoarea părului dvs. blond vor rămâne neschimbate. 
 Pentru o îngrijire personalizată a părului blond, este necesar să știți cum doriți să arate aspectul final. După consultarea cu un stilist, veți alege procedura de vopsire, de balayage sau de decolorare și veți stabili dacă doriți ca subtonurile părului să fie mai degrabă reci sau calde. Având în vedere toate acestea, rutina de îngrijire acasă trebuie să reflecte proprietățile specifice ale părului dvs. 

L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color

 Părul vopsit are nevoie de îngrijire profesională, pentru ca acesta să își păstreze strălucirea și vitalitatea pe întreaga lungime, adică peste tot unde părul are tendința să se decoloreze. Decolorarea poate fi cauzată fie de îngrijirea insuficientă, fie de porozitatea firului de păr.