L'Oréal Professionnel Serie Expert

 Gama dvs. preferată Serie Expert, acum și mai grozavă! 

 Creată de profesioniști, pentru toți cei care iubesc îngrijirea profesională a părului. Gama de îngrijire a părului, Serie Expert, a fost concepută datorită cooperării între cei mai buni stiliști din lume și oamenii de știință.

 Acum și mai profesional, mai modern și mai sustenabil.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair

 Părul dvs. este uscat și deteriorat, dar, totuși, nu știți cum să îi asigurați tot ceea ce are nevoie?
 Gama pentru regenerarea instantanee a suprafeței părului, Serie Expert Absolut Repair, conține extracte din proteină din grâu și din quinoa aurie. Datorită acestora, transformă suprafața deteriorată a părului, care devine moale, strălucitor și lejer la atingere.

 Pe parcursul vieții, părul se poate deteriora fie din cauza chimicalelor, fie mecanic. Indiferent de tipul de deteriorare, aveți nevoie de o îngrijire profundă, bazată pe câțiva pași: 
> Alegerea unui șampon regenerator, care va reface suprafața părului și va îndepărta impuritățile, fără a împovăra părul. 
> Important este să alegeți produse pentru îngrijirea profundă a părului, ca să obțineți un păr mai rezistent, mai moale și mai strălucitor. 

 SFAT: Este important să vă îngrijiți părul și cu produse fără clătire - de exemplu, cu uleiuri. Acestea vor conferi părului strălucire, vor hrăni cuticulele și vor facilita pieptănarea.

 
 
 

întregul text ascundeți textul

L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer

 Vreți să mențineți lungimea părului dvs., dar vârfurile acestuia sunt slăbite și subțiri?
 Atunci Serie Expert Pro Longer reprezintă alegerea ideală. 

 Cum să ne îngrijim părul cu fire de păr subțiri și sensibile?
 > Șamponul pentru regenerarea lungimii părului, Pro Longer, este primul ajutor atunci când simțiți că vârfurile părului dvs. sunt slăbite, dar nu vreți să le tundeți.
 > Masca este potrivită pentru părul vizibil sensibil. Aceasta îi conferă putere, reface firul de păr și îl fortifică.
 > Tratamentul pentru regenerarea lungimii părului ajută la regenerarea instantanee a cuticulei părului; ca urmare, părul devine mai puternic și mai strălucitor, pe întreaga lungime.

 SFAT: Pentru a reface instantaneu firul de păr, recomandăm să încercați tratamentul profesional concentrat pentru acasă, Pro Longer, care acționează pe cele mai sensibile spații ale cuticulei părului.

 

întregul text ascundeți textul

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

 Doriți ca efectul părului vopsit și balayage-ul să rezistă la fel de bine ca după prima vizită la salon?
 Încercați tratamentul de acasă, în două faze, Serie Expert Metal Detox, care va garanta curățarea profundă și protecția împotriva acumulării particulelor metalice după orice vopsire, decolorare sau balayage. Astfel, culoarea părului dvs. va rămâne strălucitoare și intensă. Totodată, Metal Detox protejează împotriva razelor UV chiar și cea mai deosebită culoare a părului.

 Cum funcționează tratamentul Metal Detox?
 > Șamponul cremos Metal Detox curăță delicat părul și îndepărtează particulele metalice acumulate.
 > Masca Metal Detox protejează cuticula părului împotriva acumulării particulelor metalice. Astfel, părul devine instantaneu mai delicat, mai moale și mai hrănit. 

întregul text ascundeți textul

L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier

 Sunteți în căutarea unor produse pentru îngrijire, special pentru părul blond?
 Productele din gama Serie Expert Blondifier vor garanta că strălucirea și culoarea părului dvs. blond vor rămâne neschimbate. 
 Pentru o îngrijire personalizată a părului blond, este necesar să știți cum doriți să arate aspectul final. După consultarea cu un stilist, veți alege procedura de vopsire, de balayage sau de decolorare și veți stabili dacă doriți ca subtonurile părului să fie mai degrabă reci sau calde. Având în vedere toate acestea, rutina de îngrijire acasă trebuie să reflecte proprietățile specifice ale părului dvs. 

 O îngrijire potrivită pentru părul blond și decolorat:
 > Dacă doriți să îngrijiți subtonurile reci ale părului dvs. blond, alegeți-vă un șampon și produse pentru îngrijire cu pigmenți mov neutralizatori, pentru a îndepărta subtonurile galbene nedorite. 
 > În cazul în care doriți să regenerați suprafața părului dvs. blond sau decolorat și să îl hrăniți, alegeți un șampon și produse pentru îngrijire revitalizante. 

întregul text ascundeți textul

L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color

 Părul vopsit are nevoie de îngrijire profesională, pentru ca acesta să își păstreze strălucirea și vitalitatea pe întreaga lungime, adică peste tot unde părul are tendința să se decoloreze. Decolorarea poate fi cauzată fie de îngrijirea insuficientă, fie de porozitatea firului de păr. 

 

 Îngrijirea corectă pentru părul vopsit: 
 > Prelungiți frumusețea și strălucirea culorii dvs., prin alegerea șamponului corect, care va proteja părul împotriva decolorării și a deteriorării. 
> Nu uitați, cu cât părul este mai lung, cu atât este și mai sensibil, de aceea este necesar să îl îngrijim prin alegerea produselor corecte. Cu ajutorul acestora, veți conferi părului strălucire, acesta devenind perfect moale și protejat, de la rădăcini până la vârfuri. 

 SFAT: Completați rutina de îngrijire a părului vopsit și cu produse fără clătire, care vor potența efectul final și vor ajuta la menținerea culorii, ca proaspăt ieșită de la salon.  

 
 

întregul text ascundeți textul

Cele mai vândute