Lacuri de unghii

Cele mai vândute

Scoateți-vă unghiile în evidență! Lacul de unghii perfect este cel care se va potrivi personalității dvs. Însă nu este nevoie să vă alegeți culoarea lacului doar în funcție de caracterul dvs., ci și în funcție de anotimp sau de starea dvs. de spirit.

Lacurile de unghii strălucitoare sunt potrivite pentru petreceri, cele cu strălucire neon pentru zilele însorite de vară, iar manichiura franțuzească va impresiona colegii de serviciu. Alegeți din zeci de nuanțe și tipuri de lac de unghii, dar nu uitați, totuși, nici de produsele pentru modelarea și îngrijirea acestora.

Lac de unghii sub formă de gel

Sunteți în căutarea unui lac de unghii cu rezistență îndelungată, care se va aplica ușor și visați la o strălucire orbitoare? Atunci încercați lacurile sub formă de gel. Acestea se usucă foarte rapid, rezistă până la trei săptămâni și nu se vor zgâria. Selectați între două tipuri de lac:

  • Lacuri de unghii cu gel folosind lampa UV: Gelul UV se întărește doar după folosirea lămpii UV. Se aplică după folosirea unui lac de unghii de bază (base coat) și, la sfârșit, se fixează cu un top coat.
  • Lacuri de unghii cu gel, fără lampă: Pentru aceste lacuri nu este necesar să folosiți lampa UV. Lacul se usucă rapid, rezistă un timp îndelungat și este foarte ușor de îndepărtat.

Lac de unghii întăritor

Vă luptați cu unghii fragile, care au tendința să se rupă? Nu înseamnă că nu se vor putea bucura de o culoare superbă. Ajunge doar să folosiți un lac întăritor. Acesta va hrăni și va regenera unghiile și, ca urmare, acestea vor arăta sănătoase. În plus, lacul întăritor se poate folosi ca bază pentru lacurile de unghii colorate.

Ce spune despre dvs. culoare preferată a lacului?

Sunteți o iubitoare de lacuri incolore sau, poate, nu ieșiți din casă fără o culoare metalică pe unghii? Culoarea lacului poate spune multe despre dvs.:

  • Lacul de unghii alb se poate folosi nu doar la manichiura franțuzească. Unghiile albe simbolizează o personalitate cu mult caracter. De asemenea, această culoare arată bine pe pielea bronzată și se potrivește deosebit de bine la nunți.
  • Pentru mulți oameni, lacul de unghii negru simbolizează tristețe, dar acesta, de fapt, simbolizează mult mai mult. Se zice că cei care îl folosesc au o fire artistică, dar și puțin rebelă.
  • Lacul de unghii roșu este cel mai des folosit de femeile sigure de sine, iar lacul roz de unghii este culoare visătorilor și a romanticilor incurabili.
  • Sunteți curajoasă, organizată, întreprinzătoare și vreți ca oricine să știe că ați sosit? Așa sunt cele care folosesc lacul de unghii mov sau albastru!
  • Nu putem să uităm de lacul de unghii galben, care se potrivește pentru femeile optimiste și prietenoase, cu simțul umorului și cărora le place să experimenteze.

Dacă vreți să încercați ceva diferit, dați-i o șansă lacului de unghii cu efect mat, alegeți-vă culori mai curajoase sau dați-i fiecărei unghii o culoare diferită. Nu aveți timp de pierdut? Încercați lacurile de unghii cu uscare rapidă, care vor scurta semnificativ timpul petrecut cu lăcuirea unghiilor.

Chiar dacă există infinit de multe opțiuni, la notino.ro veți găsi întotdeauna lacuri și seturi de unghii de cea mai bună calitate, de la branduri vestite, cum ar fi OPI, Semilac Paris sau Essie!