Lacuri gel de unghii

Cele mai vândute

Pentru unghii în tendințe. Lacurile gel de unghii sunt super lucioase, se aplică ușor și au o persistență durabilă. La notino.ro vă puteți găsi nuanța preferată - sau puteți experimenta cu cele mai trendy nuanțe noi.

Cu lacurile gel puteți crea unghii cu gel perfecte la domiciliu, ca la salon – cu și fără lampă UV.

Ce tipuri de lacuri gel de unghii există?

Gelurile de unghii UV, care se întăresc sub lampa UV, aderă bine la unghia naturală sau la cea falsă. Unghiile cu gel sunt mai rezistente la zgâriere și durează aproximativ 3 săptămâni.

  • Lacurile gel unifazice funcționează ca 3în1. Se aplică, după caz, în două sau în trei straturi (bază, modelare/construcție, finisare).
  • Gelurile trifazice pentru unghii au o singură utilizare: crearea stratului de bază, modelarea/construcția sau finisarea.

Lacurile gel fără lampă funcționează ca niște lacuri de unghii clasice. Au însă o formulă puțin diferită, datorită căreia rezistă până la 14 zile. În plus, se usucă mai rapid decât lacurile obișnuite și se înlătură mai simplu de pe unghii.

Indiferent pentru ce variantă optați, veți avea întotdeauna unghii cu gel uimitoare. Nu uitați însă, că înainte de a aplica lacul gel este necesară modelarea unghiilor, pentru a obține un rezultat profesional.

Aveți încredere în seturile verificate pentru unghii cu gel și gel de unghii de calitate, de la OPI, Sally Hansen, Le Mini Macaron și altele. Pe care-l veți alege?