Dizolvant oja - acetona

Cele mai vândute

Cum alegem acetona pentru unghii

Folosiți un dizolvant oja care nu subțiază unghiile, este de bună calitate și elimină toate resturile de ojă. Alegeți o formulă cu substanțe de îngrijire și bucurați-vă de unghii lungi și revitalizate. La notino.ro găsiți o gamă largă, din care puteți alege cel mai bun dizolvant oja.

Dizolvant cu acetona sau fără?

Dizolvantul cu acetona usucă unghiile, care apoi se rup și se franjurează. În același timp însă, este mult mai eficient decât dizolvantul fără acetona, mai ales pentru o ojă cu sclipici sau cu particule mai mari. Încercați, așadar, să nu folosiți dizolvantul oja cu acetona prea des, apelând mai degrabă la dizolvante fără acetona.

Sfat: Pentru lacuri gel extra rezistente, folosiți un dizolvant special pentru unghii de gel sau acetona pură pentru unghii de gel.

Caracteristicile unui dizolvant oja

În afară de faptul că elimină urmele de lac de unghii, dizolvantul poate revitaliza unghiile. Alegeți unul care conține, de exemplu:

Dacă, în plus, alegeți un dizolvant oja parfumat, vă puteți șterge oja de pe unghii în compania unei arome plăcute, care nu seamănă cu mirosul neplăcut al dizolvantului.

Indiferent dacă ștergeți o ojă clasică sau un lac de gel, nu neglijați îngrijirea unghiilor, care presupune creme și uleiuri hidratante, nutriția patului unghial și, de asemenea, tăierea și ajustarea unghiilor.