Ulei de argan

Cele mai cunoscute denumiri pentru minunatul ulei de argan sunt acelea de aur lichid sau aur marocan. Este foarte rar și are efecte benefice asupra tenului, a părului și a unghiilor. Are un conținut ridicat de vitamina E, acizi grași esențiali și tocoferoli cu acțiune antioxidantă. Care sunt efectele folosirii uleiului de argan?

Ulei de argan pentru ten

Uleiul de argan pentru față acționează ca un elixir miraculos. Hrănește și hidratează pielea, îi reface elasticitatea și netezește ridurile. Reduce formarea excesului de sebum și vindecă acneea, eczemele și arsurile.

Ulei de argan pentru păr

Uleiul de argan redă părului strălucirea, puterea şi flexibilitatea. Hrănește rădăcinile, calmează scalpul și reîntregește vârfurile despicate.

Utilizarea uleiului de argan

Sunt suficiente câteva picături de ulei pe față și pe corp, apoi se masează ușor. Uleiul este absorbit rapid și nu lasă nicio peliculă uleioasă. Pentru păr, se aplică o cantitate suficientă de ulei pe părul umed, înfășurați-l într-un prosop timp de cel puțin o oră și apoi se spală cu șampon.

La Notino oferim ulei de argan bio de la Saloos, Dr. Feelgood, Soaphoria și alte branduri. Încearcă și tu efectele benefice ale uleiului de argan!