Lampă de unghii

Lampă de unghii
Filtru
Interval de prețuri

la

Brand
Cadouri și oferte speciale
Cele mai vândute

Cum alegeți cea mai bună lampă pentru unghii

Lampa de unghii cu LED sau cu UV este un ajutor esențial în fiecare studio de manichiură, fie profesionist sau la domiciliu. Acest cuptor practic pentru unghii servește la întărirea lacului și prelungește durata de viață a unghiilor de gel. Doriți să aveți unghii perfect îngrijite, care rezistă intacte mai mult de câteva zile? Atunci nu subestimați alegerea corectă a unei lămpi de unghii.

Alegerea unei noi lămpi cu LED sau cu UV nu este influențată doar de tipul sau de performanțele acesteia, ci și de alte caracteristici și funcții, de design și, desigur, de preț. Descoperiți cum să alegeți o lampă pentru unghii de gel.

 Lampă cu UV sau lampă cu LED?

  • Lampa UV pentru unghii este compusă din 4–5 becuri, care întăresc lacul. Lămpile UV pentru unghii sunt mai ieftine și necesită înlocuirea mai frecventă a becurilor.
  • Lampa LED pentru unghii folosește lumina a 12–18 diode, care nu trebuie schimbate la fel de des ca becurile dintr-o lampă UV. Astfel, lacul gel se întărește pe unghii într-un timp mai scurt.
  • Lampa duală combină caracteristicile lămpilor UV și ale lămpilor LED. Folosește atât becuri, cât și diode LED. Întărește toate lacurile gel pentru lămpile UV folosite la modelarea unghiilor și are, de obicei, un consum de energie mai redus. În plus, lumina albă pe care o produc diodele este foarte prietenoasă cu ochii.

Lămpile de unghii, în funcție de puterea acestora

O putere mai mare are avantajul de a întăriri lacul de unghii mai rapid. Ca atare, dacă timpul vă presează, alegeți o lampă cu UV sau cu LED cu puterea de 48 W. Vă puteți procura însă și lămpi de 9 W, la care întărirea lacului durează ceva mai mult, dar și lămpi de 36 W, care întăresc mai repede lacul gel de unghii.

Caracteristicile utile ale lămpilor UV / LED

Unele funcții ale lămpilor de unghii fac ca procesul de întărire a lacului gel cu lampa UV să decurgă mai simplu și mai plăcut. Care sunt caracteristicile de care ținem cont la alegere?

  • diode înlocuibile, becuri UV și bază detașabilă,
  • placa de bază, care influențează întărirea uniformă a unghiilor,
  • iluminare continuă, care accelerează întregul proces,
  • oprire automată.

Alegeți de la notino.ro cea mai bună lampă pentru lac gel sau un set pentru unghii de gel și bucurați-vă de o manichiură perfectă, ca de la salonul profesional.