Dischete demachiante

Alegeți cele mai bune dischete demachiante din bumbac și răsfățați-vă tenul cu o demachiere blândă! Indiferent dacă v-ați machiat perfect de dimineață sau ați petrecut ziua nemachiată, impuritățile, scuamele și particulele de praf depuse pe față în timpul zilei trebuie să dispară seara, pentru ca tenul să poată respira din nou.

În oferta variată de la notino.ro găsiți dischete rotunde, de vată, pentru demachierea ochilor și a buzelor, dar și dischete ovale mai mari, pentru înlăturarea fondului de ten. Încercați și dischetele exfoliante pentru curățare profundă sau dischetele demachiante umezite, perfecte în călătorii.

Cum ne demachiem corect?

Urmați procedura corectă de demachiere pentru a preveni formarea unor coșuri și a unor iritații neplăcute, precum și îmbătrânirea prematură a tenului:

  • Apa micelară, laptele demachiant sau uleiul facial se aplică pe o dischetă demachiantă umezită - sau puteți încerca dischete demachiante gata umezite, cu conținut de substanțe calmante, care curăță și hrănesc delicat pielea.
  • Pentru a demachia ochii și genele, alegeți produse speciale pentru demachierea ochilor. Aplicați tamponul demachiant pe ochi și mențineți-l timp de câteva secunde, apoi ștergeți machiajul din centrul ochiului spre exterior. Nu apăsați, sub nici o formă!
  • La demachierea tenului se procedează cu mișcări circulare blânde în jos, de la frunte la bărbie, întotdeauna din centrul feței spre exterior.
  • Buzele se demachiază din centru spre colțuri.
  • Schimbați dischetele cosmetice pe parcursul demachierii, până când ultima dischetă utilizată este perfect curată.
  • Nu uitați că demachierea tenului se efectuează nu doar seara, ci și dimineața.

Alegeți dischete demachiante din bumbac de calitate și răsfățați-vă tenul cu o finețe radiantă! Oferim toate produsele din drogheria online cu livrare la domiciliu.