Treci la conținutul principal

OPI

OPI

Nuanțe superbe, persistență excelentă, aplicare simplă. Acestea sunt legendarele lacuri de unghii OPI, cu care puteți realiza o manichiură ca la salon, în confortul de acasă.

Brandul a fost fondat în anul 1981 la Los Angeles, de George Schaeffer. Inițial, acesta s-a profilat pe materiale dentare, dar curând a observat similitudinile dintre materialele utilizate în tehnica dentară și în cea a unghiilor, ceea ce l-a inspirat să dezvolte primul sistem acrilic. Primul lac acrilic OPI a fost creat pentru saloanele de manichiură, dar, cu timpul, lacurile OPI și-au găsit locul și în arsenalul cosmetic din casele femeilor din întreaga lume.

Ojele OPI sunt preferatele starurilor, ca Serena Williams, Katy Perry, surorile Kardashian, Gwen Stefani sau Mariah Carey și, cu siguranță, vor deveni și preferatele dvs. Alegeți din larga diversitate de culori. Ce stil preferați - OPI Infinite Shine, OPI Gelcolor sau lacurile OPI cu denumiri originale, ca OPI Bubble Bath, OPI Funny Bunny, OPI Fiji Collection sau, poate, o nuanță din eleganta France Collection?

întregul text ascundeți textul