Treci la conținutul principal

OPI Nature Strong

Lăsați-vă unghiile să înflorească, datorită paletei de culori din noua colecție de lacuri legendare OPI.


Aventura noastră a devenit mai dinamică, datorită noilor eroi, Nature Strong. Îi salvează pe toți cei care preferă lacurile naturale cu superputerile ojelor clasice. La fel ca toți supereroii adevărați, sunt diferite, minunate, nestăpânite și vă puteți baza pe ele 100 %. Un strat de ojă și unul de top coat vă sunt absolut suficiente.


 

Toate cele 30 de nuanțe sunt cu uscare rapidă, acoperă excelent și rezistă 7 zile întregi. În plus, se mândresc cu certificatul Vegan Society.


Vă interesează compozițiile naturale ale lacurilor Nature Strong? Până la 75 % constau din ingrediente de origine naturală, vegetală și minerală, printre care trestie de zahăr, manioc, grâu, cartofi și porumb. Fiecare capac este oarecum unic și datorită faptului că 20 % din ambalaj provine din materiale reciclate.


 

întregul text ascundeți textul

Cu un suflu de flori, de apă, de fructe și de naturalețe


Lacurile Nature Strong se gândesc la toate. Căutați romantism, gingășie și eleganță modernă? Încercați nuanțele florale Knowledge is Flower, Big Bloom Energy și Make My Daisy.


Nuanțele acvatice, Shore Is Something!, Right as Rain sau Raindrop Expectations, vor face deliciul acelora dintre dvs. cărora le plac nuanțele proaspete, reci și în tendințe.


 

întregul text ascundeți textul


De-abia așteptați să vină vara? Încercați culorile saturate, A Great Fig World, Raisin Your Voice sau Simply Radishing – dulci și zemoase, ca fructele coapte la soare.


Dacă preferați naturalețea, veți aprecia nuanțele nude, delicate și naturale, Clay in the Life, We Canyon Do Better, Natural Mauvement și All Heal Queen Mother Earth. Nuanțe nude atât de naturale și de discrete, încât vă veți îndrăgosti de ele la prima vedere!


 

întregul text ascundeți textul