GilletteSatin Care Sensitive Skin gel pentru bărbierit pentru femei

2×
Gillette Satin Care Sensitive Skin gel pentru bărbierit pentru femei
Gillette Satin Care Sensitive Skin gel pentru bărbierit pentru femei
Economisiți
22RON

Economisiți 9%
Aloe Vera 200 ml
20RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 10,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: GIL0053
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 10.12.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

În timpul rasului, pielea sensibilă merită o atenție deosebită. Exact ceea ce oferă gelul de ras pentru femei Gillette Satin Care Sensitive Skin. Spuma mătăsoasă, care se formează la aplicarea gelului pe pielea umedă, asigură alunecarea lină a lamei în timpul rasului și protejează împotriva tăieturilor. În plus, lasă pielea fină ca mătasea.

Caracteristici:

  • facilitează bărbieritul și protejează împotriva rănirilor
  • înmoaie pielea
  • cu parfum delicat
  • creat special pentru nevoile pielii sensibile

Ingrediente:

  • aloe vera

Aplicare:
Se folosește înainte de ras. Aplicați pe pielea umedă și spumați. După ras, clătiți cu apă. Pentru rezultate perfecte, utilizați împreună cu aparatele de ras Gillette.

Compoziție completă

AQUA, PALMITIC ACID, TRIETHANOLAMINE, ISOPENTANE, GLYCERYL OLEATE, STEARIC ACID, ISOBUTANE, SORBITOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PARFUM, PEG-90M, PEG-23M, MYRISTIC ACID, BHT, LINALOOL, LAURIC ACID, BENZYL SALICYLATE, SILICA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CI 42090 Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Consistență
gel
Tipul de piele
ten sensibilă

Cosmetica Gillette | Gillette se concentrează pe producția cosmeticelor pentru bărbierit și aparatelor de ras de înaltă calitate. Compania a fost fondată în 1895 de către King Camp și, încă de la început, s-a axat pe realizarea aparatului de ras perfect.
Sloganul firmei este „Perfect Bărbătesc“, dar produce şi cosmetice și aparate de ras pentru femei. Sistemul Mach3 asigură un ras perfect dintr-o singură trecere, iar Fusion bărbierește și locurile greu accesibile, datorită celor 5 lame de ras și a unei lame de aliniere. Colecția Gillette Venus este destinată în exclusivitate femeilor. Puteți fi sigură de o piele netedă și mătăsoasă.