Treci la conținutul principal

Afișarea prețurilor pentru produse

Acest preț este recomandat de către furnizorul produsului.

Acesta este prețul recomandat de furnizor ca fiind prețul final al produselor. Furnizorul poate fi, de exemplu, producătorul sau distribuitorul produselor. Încercăm să actualizăm informațiile privind prețurile cât mai des posibil. Facem acest lucru cel puțin o dată pe an, astfel încât informațiile privind prețul de vânzare recomandat să fie întotdeauna actual.

Prețul recomandat de furnizor și convertit în moneda străină. 

Acesta este prețul recomandat de furnizor ca fiind prețul final al produselor. Furnizorul poate fi, de exemplu, producătorul sau distribuitorul produselor. Încercăm să actualizăm informațiile privind prețurile cât mai des posibil. Facem acest lucru cel puțin o dată pe an, astfel încât informațiile privind prețul de vânzare recomandat să fie actual. Acest preț este convertit dintr-o altă monedă a unui stat membru UE sau dintr-o altă monedă a unei țări terțe la cursul valutar în vigoare la data actualizării.

Prețul maxim la care am vândut produsul în ultimii doi ani. 

Acesta este prețul maxim pe care produsul l-a atins la Notino în ultimii doi ani. Este un punct de referință util pentru clienții noștri, pentru a-i proteja de promoțiile înșelătoare sau induse în mod artificial. 

În cazurile în care afișăm prețul recomandat de furnizor, prețul recomandat de furnizor convertit dintr-o monedă străină sau prețul maxim la care am vândut produsul în ultimii doi ani, afișăm, de asemenea, diferența procentuală față de prețul actual, la care ne referim ca fiind avantajul de cumpărare a produsului.

Cel mai mic preț la care s-a vândut produsul în ultima lună. 

Este vorba despre cel mai mic preț posibil la care ați fi putut cumpăra produsul de la Notino în ultimele 30 de zile. Este posibil ca produsul pentru care afișăm acest preț să fi fost inclus și într-o campanie în care s-a aplicat un voucher de reducere în perioada anterioară.