Ceară de epilat și benzi epilatoare

Cele mai vândute

Bucurați-vă de o piele netedă săptămâni în șir! Epilarea cu ceară este un mod rapid și eficient de a scăpa de pilozități pe termen lung. Alegeți o ceară de epilare, o epilare cu pastă de zahăr sau practicele benzi de epilat pentru față, picioare și axile!

Ceara de epilat aderă ușor la părul nedorit, pe care apoi îl smulgeți printr-o singură tragere. Firele se smulg din rădăcină, devin mai fine, iar pielea rămâne netedă pentru multă vreme. 

Cum folosim benzile depilatoare cu ceară?

Începeți prin a spăla și a usca foarte bine zonele de epilat. Încălziți bine benzile depilatoare între palme, apoi desprindeți benzile și aplicați-le pe zona de epilat. Neteziți banda în sensul creșterii părului și apoi trageți-o, cu o mișcare rapidă, în sens opus.

Cum alegem benzile depilatoare?

Alegeți benzile depilatoare în funcție de zona de epilat. Vă oferim benzi de epilat speciale pentru zonele intime, față, axile și picioare. Dacă pielea dvs. are tendințe de iritare, alegeți benzi depilatoare pentru pielea sensibilă.

Epilarea cu pastă de zahăr

Vă temeți că epilarea cu ceară ar putea fi prea dureroasă sau v-ar putea cauza reacții alergice? Încercați epilarea cu pastă de zahăr! Spre deosebire de ceară, pasta de zahăr se întinde contra sensului de creștere a firelor de păr, dar se smulge în sensul creșterii părului. De aceea este mai delicată cu pielea, minimizează iritarea și poate fi folosită și pe o piele sensibilă

Oferta noastră conține populara pastă de zahăr Purity Vision, ceară de epilat și benzi depilatoare de la Veet și de la Arcocere. Alegeți-le pe cele mai bune!