Încălzitor de ceară pentru epilat

Încălzitor de ceară pentru epilat
Filtru
Interval de prețuri

la

Brand
Ratingul
  •   1

Descoperiți încălzitoare practice pentru ceara epilatoare

O piele perfect netedă, fără fir de păr, simplu și în doar câteva minute, din confortul de acasă? Încercați epilarea cu ceară, a cărei pregătire vă este ușurată de practicul încălzitor pentru ceară!

Folosirea unui aparat de încălzit ceara este rapidă, sigură și fiabilă, iar ceara se topește ușor, la temperatura și consistența ideale pentru înlăturarea ușoară a firelor de păr, cu tot cu rădăcini, de pe picioare, de pe axile, de pe față sau din zonele intime.

Pentru o piele perfect netedă, aveți nevoie de ceară depilatoare de calitate, de benzi și de încălzitor pentru ceară. Dacă vreți să economisiți timp și bani, procurați-le pe toate într-un set pentru epilare cu încălzitor de ceară, care, pe lângă încălzitor, ceară de calitate într-un roll-on pentru aplicare ușoară și benzi, mai conține și șervețele calmante - totul într-un ambalaj practic.

Cum se folosește un încălzitor pentru ceara epilatoare

  • Întotdeauna înainte de folosirea încălzitorului pentru ceara depilatoare, citiți broșura informativă din pachet.
  • Introduceți ceara depilatoare în încălzitor și conectați aparatul la sursa de curent, cu ajutorul cablului de alimentare.
  • Lăsați ceara să se încălzească aproximativ 25–30 minute.
  • Asigurați-vă că pielea dvs. este uscată, curată și fără iritații.
  • Imediat ce ceara are temperatura corectă, fără a fi prea fierbinte, aplicați-o în sensul de creștere a firelor, pe o zonă cam de 15 cm.
  • Presați hârtia pe zona cerată și înlăturați-o prin smulgere, în sens invers față de creșterea părului.
  • Nu expuneți la soare pielea proaspăt epilată, timp de cel puțin 24 de ore.
  • Apoi, deconectați încălzitorul de ceară pentru epilat de la priză și curățați-l doar cu o cârpă. Nu introduceți niciodată încălzitorul în apă. Puteți lăsa restul de ceară în aparat, pentru utilizarea viitoare.

Sfatul nostru: Dacă doriți să încercați, mai întâi, dacă depilarea cu ceară este potrivită pentru dvs. sau vreți să epilați doar fire fine, încercați benzile depilatoare cu ceară, pe care este suficient să le încălziți între palme, înainte de a le aplica.

Bucurați-vă pielea cu o netezime de catifea, care persistă! Explorați larga varietate de ceruri de calitate, de încălzitoare pentru ceară, de benzi depilatoare și multe altele – cele mai bune produse pentru depilarea la domiciliu, acum la notino.ro.