Treci la conținutul principal

Aloe vera

Aloe vera sau adevărata aloe este o plantă suculentă, mereu verde, originară din Africa, denumită de vechii egipteni planta nemuririi. De acolo s-a răspândit în restul lumii, fiind folosită acum pentru îngrijirea sănătății și a frumuseții în întreaga omenire. Sucul, extras din frunzele și din pulpa de aloe vera, a devenit foarte popular în industria cosmetică și farmaceutică, datorită efectelor de hidratare și de regenerare

Caracteristicile Aloe vera

Aloe vera este un antioxidant puternic, care, datorită capacității sale de a forma o peliculă protectoare, păstrează umiditatea în interiorul pielii și al părului, protejându-le împotriva radicalilor liberi și a deshidratării.

 

Aloe vera pentru ten

  • Stimulează celulele regeneratoare și favorizează creșterea fibroblastelor și reînnoirea colagenului în piele, atenuând și netezind ridurile.
  • Mărește fermitatea țesuturilor și, datorită conținutului de vitamine A și E, accelerează regenerarea pielii, în cazul unor leziuni minore.
  • Ajută la combaterea acneei, regenerează cicatricile și previne apariția altor coșuri.
  • Calmează pielea iritată și suprimă reacția cutanată la înțepăturile de insecte.

Aloe vera pentru păr

  • Ameliorează fermitatea și suplețea părului și îi intensifică luciul.
  • Îngrijește scalpul, revitalizează rădăcinile părului și combate eficient mătreața.
  • Hidratează părul degradat și uscat.

Produse cosmetice cu aloe vera

Gelul din aloe vera este non-toxic, putând fi aplicat fără restricții și de câteva ori pe zi. Cosmeticele cu aloe vera sunt potrivite pentru toate tipurile de ten, dar mai ales pentru tenul uscat sau acneic.

Vara, luați cu dvs. un gel cu aloe vera, care oferă îngrijire intensă pielii deteriorate de expunerea excesivă la doare și calmează alte manifestări alergice ale tenului. Unguentul cu aloe vera pentru mâini și unghii hidratează perfect pielea, în cazul spălărilor dese.

La notino.ro găsiți o îngrijire perfectă, cu aloe vera, pentru ten - creme faciale, măști de pânză și produse blânde de curățare, plus geluri de duș răcoritoare, antiperspirante și spume calmante pentru bărbierit, dar și produsele pentru păr preferate - șampoane cu aloe vera și balsamuri pentru părul uscat, degradat și electrizat.

Din baia dvs. nu pot lipsi aceste produse naturale, astfel încât efectele aloei vera asupra tenului și a părului nu vor întârzia să apară, iar dvs. vă veți bucura de o piele frumoasă și de un păr sănătos și ferm. Cumpărați-le de la notino.ro și începeți tratamentul regenerator cu Aloe vera, chiar astăzi!

întregul text ascundeți textul