Pastă de dinți fără fluor

Cele mai vândute

Paste de dinți de calitate, fără fluor

Uitați de problemele cauzate de hipersensibilitate sau de alergia la fluor. Îngrijiți-vă dinții cu o pastă de dinți fără fluor și protejați-i împotriva apariției cariilor. Majoritatea pastelor de dinți conțin fluor – acesta protejează smalțul și are acțiune antibacteriană. Dar și pastele de dinți fără fluor conțin substanțe care protejează dinții și gingiile.

Ce este fluorul?

Această substanță se găsește în apă, în peștele oceanic, în sare sau în ceaiul negru. Și, desigur, în numeroase paste de dinți. Fluorul este o parte esențială a corpului uman, care contribuie la sănătatea dinților și a oaselor. Atenție însă la posibilitatea rară a unei supradoze de fluor – fluoroza, care se manifestă ca o colorare ireversibilă a dinților. Dacă doriți să evitați aportul excesiv de fluor, încercați pasta de dinți fără fluor.

Alegeți cea mai bună pastă de dinți fără fluor

  • Pasta de dinți pentru copii, fără fluor este ideală pentru cei mici, la care nu vreți să riscați producerea fluorozei. La copiii, există rareori riscul de apariție a unor pete pe smalțul dentar, ca urmare a înghițirii repetate a pastei de dinți clasice.
  • Pasta de dinți fără fluor, pentru dinți sensibili acționează împotriva hipersensibilității smalțului dentar.
  • Pasta de dinți cu efect de albire, fără fluor vă menține dinții albi și strălucitori.
  • Pastele de dinți naturale, fără fluor îngrijesc dinții cu ingrediente naturale, și cu plante răcoritoare.

Indiferent ce tip de pastă de dinți alegeți, nu uitați de ceilalți aliați în lupta împotriva plăcii dentare – periuța de dinți, periuța interdentară sau ața dentară.