Weleda Dental Care Gel dentar pentru copii

3×
Weleda Dental Care Gel dentar pentru copii
Weleda Dental Care Gel dentar pentru copii
50 ml
24RON

48,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: WEL1192 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 22.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Weleda Dental Care

O îngrijire perfectă pentru dințisorii celor mici. Gelul pentru dinți Weleda Dental Care are un gust foarte plăcut și nu conține fluor, fiind astfel o îngrijire naturală ideală pentru dinții de lapte și pentru dinții permanenți, în proces de erupție. Îi curăță blând și îi protejează împotriva cariilor.

Gelul conține extracte din gălbenele, din mentă și din fenicul, care protejează în mod natural întreaga cavitate bucală și au un gust răcoritor, transformând periajul dinților într-un ritual plăcut.

Caracteristici:

  • înlătură temeinic, dar cu blândețe placa dentară
  • oferă o protecție naturală împotriva cariilor
  • potrivit pentru dinții de lapte și pentru dinții permanenți în curs de erupție
  • îngrijește delicat sănătatea întregii cavități bucale
  • influențează favorabil sănătatea gingiilor
  • are o aromă înviorătoare, de plante

Ingrediente:

  • extract de gălbenele – influențează favorabil sănătatea gingiilor
  • extracte de mentă și de fenicul – favorizează sănătatea cavității bucale
  • fără fluorură

Aplicare:
Aplicați o cantitate mică de gel pe periuța umedă și curățați cu grijă dinții. Apoi clătiți gura cu apă curată. Se folosește de 2 ori pe zi.

Despre brand Weleda

Weleda este un brand de cosmetice preferat, unic prin calitatea produselor sale şi prin grija faţă de mediul înconjurător. Filozofia brandului constă în respectarea celor mai înalte standarde de calitate şi în utilizarea durabilă a resurselor naturale regenerabile.
Compania Weleda cultivă plante medicinale în grădinile proprii, produsele fiind fabricate prin procese de producţie delicate şi numai din ingrediente naturale. Prin urmare, produsele Weleda nu conţin conservanţi artificiali.
Istoria companiei Weleda datează din 1920, când cei 3 fondatori - un medic olandez, un filozof austriac şi un chimist din München - au decis să înfiinţeze un laborator pentru crearea unor produse farmaceutice din medicina holistică.
De-a lungul istoriei sale, compania Weleda a continuat să dezvoltate şi să producă medicamente, suplimente alimentare şi cosmetice naturale. Preparatele brandului Weleda sunt extrem de neagresive faţă de piele şi au proprietăţi care le fac potrivite pentru pielea foarte sensibilă.  

Rating Weleda Dental Care3