Weleda Dental CareGel dentar pentru copii

2×
Weleda Dental Care Gel dentar pentru copii
Weleda Dental Care Gel dentar pentru copii
Cod: WEL1192 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 10.06.2020

Descrierea produsului Weleda Dental Care

Pasta de dinți Weleda Dental Care curăță perfect dinții copiilor și-i menține albi și sănătoși.

Caracteristici:

  • împiedică apariția cariilor dentare
  • îndepărtează placa dentobacteriană
  • are un gust plăcut

Ingrediente:

  • fără fluorură
  • produs vegan

Cum se utilizează:
Se recomandă utilizarea pastei de cel puțin 2x pe zi, dimineața și seara sau după fiecare masă. După utilizarea pastei, se clătește bine gura. Pasta se aplică pe periuța de dinți și se curăță dinții cu mișcări circulare delicate.

Despre brand Weleda

Weleda este un brand de cosmetice preferat, unic prin calitatea produselor sale şi prin grija faţă de mediul înconjurător. Filozofia brandului constă în respectarea celor mai înalte standarde de calitate şi în utilizarea durabilă a resurselor naturale regenerabile.
Compania Weleda cultivă plante medicinale în grădinile proprii, produsele fiind fabricate prin procese de producţie delicate şi numai din ingrediente naturale. Prin urmare, produsele Weleda nu conţin conservanţi artificiali.
Istoria companiei Weleda datează din 1920, când cei 3 fondatori - un medic olandez, un filozof austriac şi un chimist din München - au decis să înfiinţeze un laborator pentru crearea unor produse farmaceutice din medicina holistică.
De-a lungul istoriei sale, compania Weleda a continuat să dezvoltate şi să producă medicamente, suplimente alimentare şi cosmetice naturale. Preparatele brandului Weleda sunt extrem de neagresive faţă de piele şi au proprietăţi care le fac potrivite pentru pielea foarte sensibilă.  

Rating Weleda Dental Care