Jucării de adormit bebelușii

Filtru
Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale

Jucării de adormit bebelușii și jucării pentru pătuțul bebelușului, pentru un somn ușor

Jucăriile de adormit bebelușii sunt realizate din materiale moi, care invită la cuibărit! Este o jucărie moale, creată astfel încât bebelușul să o poată apuca ușor, pentru a se cuibări lângă ea în timp ce adoarme. Cuibăritul induce bebelușilor un sentiment de siguranță, îi ajută să adoarmă mai ușor și contribuie la dezvoltarea lor emoțională și socială. Poate lua și forma unui carusel pentru bebeluși, care îi poate ține micuțului companie și în timpul plimbărilor în cărucior sau în timpul călătoriilor cu mașina. Ajutați somnul copilului cu o simpatică jucărie pentru pătuț!

Cum și când să alegem jucăria de adormit copiii

Jucăriile pentru pătuț sunt disponibile în diverse modele și variante de culoare, pentru băieți și fete, fiind potrivite și pentru nou-născuți. Puteți alege în funcție de material, de formă și de tip, precum și de alte caracteristici utile, precum toarta pentru agățarea jucăriei de cărucior sau pentru atașarea jucăriei de suzetă.

Materialul jucăriei de adormit copiii

Jucăria de adormit bebelușul este fabricată din materialele cele mai moi, astfel încât să nu apese și să nu deranjeze, atât în pătuț cât și în cărucior. Jucăria pentru pătuț trebuie să poată fi spălată la mașină, deoarece bebelușul poate regurgita pe ea sau o poate arunca pe jos. Dintre jucăriile preferate fac parte:

 • jucărie din pluș, pentru adormirea bebelușului,
 • jucărie de adormit din microfibră de bambus,
 • jucărie de adormit din muselină, pentru copii,
 • jucărie de adormit din bumbac,
 • jucărie de mozolit din fleece moale.

Tipuri de jucării pentru pătuțul copilului

Mica pătură cu animal de pluș, ursulețul, bufnița, iepurașul și alte personaje din povești, în culori jucăușe, vor deveni imediat cei mai buni prieteni ai copilașului dvs. și îl vor ajuta să se bucure de un somn odihnitor.

 • Păpușa este o jucărie de adormit cu o formă care îi permite bebelușului să o apuce confortabil.
 • Pătura cu motive vesele este jucăria de adormit preferată de nou-născuți.
 • Jucăria de adormit cu zornăitoare atrage atenția și calmează, în orice situație.
 • Jucăria de adormit cu inel pentru dentiție sau cu noduri de mozolit calmează durerile cauzate de erupția dentară.
 • Jucăria de adormit luminoasă servește și pe post de lampă de veghe, având o lumină difuză plăcută.
 • Jucărie de adormit cântătoare, cu muzică sau cu zgomot alb, care liniștește bebelușul.

Jucăriile moi liniștesc bebelușul în timp ce adoarme și îi dezvoltă văzul, auzul și simțul tactil. Alegeți pentru copilașul dvs. un prieten devotat pentru pătuț și descoperiți alte jucării pentru copii, precum și cele mai utile lucruri pentru bebeluși!