GarnierAmbre Solaire Sensitive Advanced spray protector pentru copii SPF 50+

Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced spray protector pentru copii SPF 50+
Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced spray protector pentru copii SPF 50+
200 ml

Cod: GAR1097 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați cele mai bune produse din brandurile favorite L'Oréal Paris, Maybelline, MIXA, essie, Garnier, NYX Professional Makeup și bucurați-vă de 20% reducere la achiziția a 2 produse și 30% reducere la achiziția a 3 produse. La comenzi de peste 150 RON aveți și livrarea gratuită.

Descriere Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced
Caracteristici

Caracteristici:

  • protejează pielea față de arsurile solare
  • reduce riscul apariției alergiilor solare

Cum se utilizează:
Aplicarea se repetă în special înainte și după baie, după ștergere sau uscarea cu prosopul.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipul de piele
ten sensibilă, pentru toate tipurile de piele
Factor de protecție
protecție foarte ridicată (SPF 50+)

Despre brand Garnier

De peste un secol, cosmeticele Garnier influențează stilul de viață al bărbaților și al femeilor din întreaga lume. A apărut în Franța și, treptat, a devenit unul dintre cele mai respectate branduri de produse cosmetice.

Povestea sa a debutat în 1904, când coaforul Alfred Amour Garnier a creat primul tonic din plante pentru înfrumusețarea părului, primul produs Garnier care a devenit rapid un bestseller. În anul 1960 a apărut prima vopsea de păr Garnier aplicabilă acasă, femeile începând să-și privească părul ca pe un accesoriu de modă. Printre produsele care au fost îndrăgite instantaneu se numără Garnier Micellar Water, gelul purificator Garnier Pure Active Gel și vopselele Garnier Nutrisse.

Brandul Garnier este atent la dorințele clienților săi, iar produsele reflectă nevoile acestora în ceea ce privește îngrijirea tenului și a părului. Creează produse care sunt cu adevărat eficiente, ușor accesibile și facilitează ritualurile zilnice de îngrijire a frumuseții. De aceea, cosmeticele Garnier înregistrează un uriaș succes mondial, fiind disponibile în peste 120 de țări din întreaga lume.

Rating Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced